SOC! Fiul unei bulibase surprins la munca!!!

Senzational. Fiul unei bulibase a tiganilor ursari din Craiova  a fost surprins de catre ”ziaristii” de la un cunoscut tabloid in timp ce muncea intr-o fabrica care face piese metalice.

”La inceput am crezut ca e fabrica lu tacsu. Si ca el e acolo sa supravegheze sa nu fure clanurile concurente metalul. Dar el lucra de zor la strung. Apoi a venit maistrul si l-a pus sa mature pe jos. Si a maturat… Atunci ne-am dat seama ca nu e ceva curat la mijloc…” a declarat unul dintre ”ziaristi”

Avem confirmarea si din partea bulibasei, tatal acestui adolescent rebel:

”nu stiu ce l-a apucat… era un copil normal. fura si el una alta, maruntisuri, mai batea cate un roman, dar acum a luat-o razna. M-am imbolnavit de inima. Neam de neamul nostru nu a muncit vreodata. Si romanul ala care l-a pus sa mature o sa fie aspru pedepsit. trebuie sa dam un exemplu. Maine, poimaine or sa vrea romanii sa munceasca toti tiganii…”

un membru al aceleasi satre ne-a declarat, sub protectia anonimatului:

”asa rusine neamul nostru nu a mai trait. E clar ca bulibasa nu mai are autoritatea de a conduce satra noastra. daca nu-si poate struni (cuvant de etnie roma) propriul puradel cum  o sa tina in mana comunitatea? Vom aduna staborul si il vom pedepsi pe bulibasa. Cu cea mai groaznica pedeapsa pentru un tigan! Va fi obligat sa se spele de 3 ori pe zi cu apa si sapun in fata casei! Sa fie un exemplu ce poti pati daca iti dezonorezi neamul!

Ce parere aveti despre pedeapsa de care e pasibil bulibasa?

7 comentarii la „SOC! Fiul unei bulibase surprins la munca!!!”

 1. Mda, ii o gluma buna.
  Realitatea este alta. Chiar sunt tigani care muncesc, chiar daca sunt putini. Este exact ca si romanii care sunt foarte putini si nu sunt corupti.
  Stiu tigani care au ajuns doctori si sunt foarte respectati pt felul lor de a fi oameni inainte de meseria pe care o au. O familie de doctori din Alba daca nu gresesc.

 2. Faza e pe buna sau e o gluma?
  Daca e pe bune, te rog frumos posteaza un link cu adresa postului orginal(eu nu cred, nu cred!), ce-i drept sunt ziarurile cam mincinoase.

  Daca este vorba de hotnews sau site-uri de genul, de rog sa mentionezi ca sa nu citesc…

 3. Ce gluma buna! Ar fi bine daca pana la urma am reusi sa educam persoanele de etnie rroma, sa le incadram in societate, sa ii facem sa inteleaga ca numai cu munca cinstita vom putea fi priviti altfel de catre vecinii nosti din restul Europei

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.