Prigoana – contract de 11 miliarde de euro

Eclusivitate: Lovitura de teatru pe piata deseurilor! Silviu Prigoana (foto medalion), cunoscut pentru afacerile din domeniul deseurilor pe care le desfasoara, dar si pentru viata amoroasa tumultoasa pe care o afiseaza, a anuntat castigarea primului contract international de strangere a deseurilor spatiale care plutesc in jurul pamantului. Contractul in valoare de 1 miliarde de euro presupune curatarea spatiului cuprins intre inaltimile de 60 si 150 de km in jurul Pamantului intr-o perioada de 3 ani de la data semnarii a fost atribuit companiei Rosal Space Trash controlata in proportie de 98% de Domnul Silviu Prigoana.

Domnul Prigoana declara: E un pas mare pentru Romania si pentru firmele care strang gunoi din aceasta tara. Am castigat acest contract datorita costurilor mici de operare a sistemului gandit de specialistii Rosal Space Trash. In primul rand pentru ca in urma unor analize indelungate am hotarat sa angajam tigani pentru programul spatial. Nu au pretentii financiare exagerate, nu sunt atat de legati de familie si mai ales au o expertiza vasta in recuperarea deseurilor metalice.  Angajatii Rosal Space Trash tigani primesc si o subventie de 300 de euro din partea Frantei pentru fiecare 3 luni petrecute in afara atmosferei terestre. Lucreaza in schimburi de 6 luni, intoarcerea pe planeta facandu-se cu ajutorul unor parasute similare cu cele din proiectul Stratos. Atat deocamdata. Vom reveni cu detalii!

5 comentarii la „Prigoana – contract de 11 miliarde de euro”

  1. Nu as avea nimic cu el daca firma lui si-ar face treaba dar atat timp cat stau in sectorul 3 si mi se pare extrem de jegos nu am cum sa-l apreciez. As da si 10 lei pentru gunoi dar sa se faca curatenie ca lumea.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.