Concediul.

iata ca dupa niste zile in care ne-am odihnit dupa concediu,

am reusit sa facem si un mic clipulet cu zilele petrecute in tarile calde.

Sper sa va placa.

in rest toate bune.

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

 

20 de comentarii la „Concediul.”

  1. io cred ca de acum incepe concediul…….de odihna…….auzi copaci taiati cu drujba 🙂 cat de tare….bine-ai revenit…exit….

  2. Poate vi si pe la Chicago data viitoare. Sa nu mai lipsesti asa de mult ca deja o inceput aia cu care muncesc, de ce sunt trist la prima ora.

  3. Ce tura lunga ai facut! In Paris mie mi s-a parut ca doar negrii si chinezi locuiesc, zici ca francezii le-au cedat lor capitala… n-as putea locui acolo nici pe 10k euro salar. Praga in schimb, e alta treaba! Mancare buna, femei bune, oras frumos 😉
    Poate ai remarcat in Franta cat de libera e autostrada, ca e scumpa ca dracu 🙂

  4. Mama finalul clipului e „GORGERS” 🙂 cu ce erau taiati copacii? LOL o descriere mai superba nu se putea… Salonul Citroen de pe Champs-Élysées l-ati vizitat?

  5. Bienvenue! Asteptam revenire, frumos clip, aa nu gresesc…gorgeous! :)) Ai perfecta dreptate cu strazile, cu faptul cum sunt priviti in general romanii si nu in ultimul rand cu faptul ca totul dincolo de granita este gorgeous :)) Numa’ bine Gabene

  6. chiar te apreciez pentru lejeritatea si umorul cu care abordezi intamplarile mai putin fericite din concediu, si anume pierderea portofelului si amenda primita la plecare….nici nu stiu ce m-as face daca as pati asta…cred ca as turba…:)) oricum, bine-ai venit!!!

  7. frumosi adidasi Adidas la reducere ti-ai luat din Pandorf:) , erai fix in spatele meu la casa in magazin si te uitai la persoana de la casa cealalta care a luat dintr un model de adidasi toate perechile si nu ti a mai lasati si tie..;)

  8. daca nu era asa…crezi ca stiam detaliile astea…nu am fost chiar sigur daca tu erai ( adica 90 % ), aveai un inceput de barba:))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.