Intrebari importante – bacul

e primul episod. asa ca va rog sa fiti ingaduitori.

Primim critici fara probleme, cat mai constructive sper.

intrebari pentru emisiunile urmatoare orinde va pica bine.

inca nu m-am gandit unde o sa le putem centraliza. dar lucaram la asta.

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

 

15 comentarii la „Intrebari importante – bacul”

 1. Dupa ani de scoala e cam inadmisibil sa pici bacu.
  Desigur, imi place sa cred ca majoritatea sunt aia de merg la scoala pentru parada modei mai mult si pentrru pauze dar nah … astea`s timpurile de acuma.

  1. Mortule te contrazic putin nu doar la mn in liceu vine profu se uita in scarba la tn si zice ca are ceva de corectat si te lasa sa te joci pe telefon sau alceva… la ce salarii au profesori de la noi din tara sincer si yo ca elev nu as veni la scoala pentru bani aia sa predau ceva geografizica la prunci care sa fim seriosi nu mai sunt asa atrasi de carte si trebuie ceva munca cu ei.

 2. Bun primul episod 😉 zic bun Gabene ca stiu ca se poate si mai bine, stii tu mai bine asta. Hai, o bere in cinstea primului episod!

 3. Intrebare pt. episodul 3-4.

  -Dupa ce criteriu trebuie sa votam ca sa ne sporim sansele reusitei?
  Se intelege de la sine ca fiecare voteaza cum vrea puta lui, dar de ce trebuie sa tinem cont ca atunci cand votam sa fim siguri ca facem intr-adevar ceva bun (mai mult pentru noi, dar si pentru cei din jur.)

 4. Sunt multi care se ghideaza pe „ce-ar vrea ei sa auda”. Milionari fara sa fi citit un rand. Stiam eu pe cineva care efectiv astepta sa-i vina vreo idee geniala. Asta acu vreo 6-7 ani. Inca asteapta.

 5. cum raspunde un elev din Smardan (Jud. Braila), care facea scoala la Braila desigur.
  se duce acasa, si il intreaba mama:
  – Ai luat Bacul ?
  – Da mama desigur, …………si la dus si la intors, doar nu am trecut Dunarea inot.

  🙂

 6. Bun!
  Ca parere: cred ca e mai bine in masina, nu e asa de plictisitor, mai vezi un deal mai vezi o casa pe fundal, un sunet. In casa totul e parca mai sec. Imi face mai mare placere sa ma uit la filmele din masina decat cele din casa. Daca e in casa, de multe ori ascult doar…. nu e entertaining 🙂

 7. Super tare si mersi ……..yo unu am dat bacul anu asta si am picat la mate din cauza ca nu am acumulat materia ….(Suntem o generatie de Cobai totusi: Teze,unice ultimu an in care se da bacu alandala la anul se pune pe profil)

 8. Nu inteleg dc trebuie toti din tara asta sa fim licentiati sau masteranzi..poate unii dintre noi chiar nu reusesc sa treaca bacul..atat le poate capul…majoritatea oricum pleaca din tara..

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.