Balaurul si covorul

Ca sa primesti cetatenia germana trebuia sa

te casatoresti cu un etnic si sa stai cu el 7 ani…

Luna de miere din turcia nu e obligatorie, dar ajuta….

in anumite cazuri

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

13 comentarii la „Balaurul si covorul”

 1. Sunt curios ce-au zis hotii cind au gasit baba in covor si ce-au facut cu dinsa. Daca afli ceva… let me know 😉

 2. Eu daca eram in locul lui convingeam „balauru” sa mergem inapoi in germania si sa o dam disparuta…..

 3. Faina poveste! Cred ca este una din vechile legende urbane din Balcani. Au si facut un film in 2005 despre asta (Bal-can-can http://www.imdb.com/title/tt0369258/). Iata povestea pe scurt: „A family goes to a neighboring country on vacation and they take their granny with them, and lo and behold, during the trip the granny dies. In order to avoid complications with customs officials, they decide to roll the granny in a carpet and to smuggle her across the border. Somewhere someone steals the carpet, and that’s where all the fun begins. Director Darko Mitrevski took this story as the symbolic basis for his movie Balkancan, where the drama unfolds in the midst of war and the characters drift away into the labyrinths of the Balkan criminal underground in a hilarious and at times surreal search of the carpet.”

 4. Asta prea pare a fi luată din film. Da, e amuzantă mai ales spusă de tine, dar nu o prea cred.

  Savoir Faire: Și eu sunt curios, ce legi au încălcat? E vreo lege care te obligă să declari decesul cuiva?

  Filme cu morți au mai fost. Mai era unul cu o familie plecată în vacanță, dar ei nu au pus cadavrul în covor ci în portbagaj. Apoi i-a oprit poliția.. și tot felul de aventuri de genul.

  gnrmarius: masina e schimbata de pe la episodul 589 ( http://youtu.be/sVGT9g3KdrQ )

 5. In Romania, inregistrarea decesului este reglementata de legea 119/1996. Termenul de inregistrare este de 3 zile. Inregistrarea se face de catre membrii familiei (daca este posibil) la serviciul de evidenta populatiei in a carui raza administrativ-teritoriala s-a produs decesul . Probabil in alte tari sunt legi similare, care pot sa reglementeze si mutarea cadavrului.

 6. Foarte tare fabula asta, insa cred ca nici tu si nici noi cei care ne uitam la clipurile tale si ne balegam pe noi de ras nu o credem 🙂

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.