Afaceri cu curent!

Cum poti sa faci o afacere cu resurse minime.

Tot ce iti trebuie e un pic de curent.

Initiativa.

Inventivitate.

Si bineinteles locatia potrivita.

Ajuta si apartenenta la anumite etnii…

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

13 comentarii la „Afaceri cu curent!”

 1. asa-i si la iesire din localiatatea Unirea spre Ocna Mures, niste case darapanate, usa lipsa, in loc de geam e pus
  un celofan,puradeii umbla in curul gol prin curte, etc, … descrierea poate continua, …dar au 2 parabole (un sigur), asta am vazut din drum cand am trecut cu masina…..acuma in situatia de azi trebuie sa ai 2 parobole un pe digi (ai canale sport la discretie :), mai nou fara antene-le ) si una pe dolce de exemplu sa ai si antene-le in grila :)…..

  1. si daca tot e vorba de curent….. se servesc singuri, de la stalp…..si cand se ia curentul mai si suna la electrica
   sa faca reclamatie 🙂 🙂 :)…..

   1. Is tantalai aia de la Electrica, la noi in Moldova eonu iti cere nr de contract si codu de abonat cand faci sesizare ca nu-i corent (da eonu si-o actualizat cam toati contractili).

 2. As avea multe de comentat si sunt multe de spus pe tema asta.O sa ma rezum doar la a va zice ca nu pot reproduce aici ce zic cunoscutii mei tigani, despre aia care-i fac „romi”…Si unii-s profesori, un avocat, etc.
  Isterizati si isterice neomenite is destui, ca matreata.Nici ei nu cred in ceea ce zic sau fac, ca au nevoie, vorba ta, doar „sa marcheze momentul”, cum ziceau alti „dragi” mie, fanaticii totalitarismului comunist.
  Daca n-ar fi asa, poate imi explica si mie cineva de ce, inexorabil, conducatoarele miscarilor feministe arata toate ca niste barbati uriti?
  Fain, Gabi! Tre’ s-o breveteze si Renelu’, s-apai…

  1. prietene. Renelul stie. dar se face ca nu stie. numai ca eu daca trag un fir din casa-n-sura sa vezi tu procese verbale, amenzi , proiecte, controale… clar. nu ne-am nascut in etnia potrivita

   1. Io aia si ziceam! Ca mai trebuie doar s-o legalizeze Renelu’ pe noi, s-apai sa vezi cum tropaie ajentii sa vaza daca am laptoc si frijider…Si-mi taie si amenda, ca di ce i-am pus pe aia de la banda de carbune de la Termocentrala Mintia sa lopateze peste norma…Pfuuuiii!

 3. deși unii vor înțelege greșit:
  -hoții sunt hoți, nu țigani dar unii hoți sunt și țigani. Țiganii sunt hoți e o generalizare greșită (silogism nevalid) pentru că țiganii sunt o etnie care îi diferențiază de rasa euro-asiatică numai și numai prin caracteristici fizice. Uni vor spune că nu am dreptate și că e în tradiția țiganilor să fie hoți și organizați în clanuri infracționale dar e greșit pentru că tradiția țiganilor e căldăritul, prelucrarea metalelor și alte meșteșuguri de care societatea nu mai are nevoie acum. Abia în perioada comunistă(în urmă cu 60-80 de ani) țiganii au fost forțați să renunțe la nomadism și meșteșugurile lor, la fel cum evreii (oameni indispensabili societăților arhaice)au fost înlăturați. Dar, spre deosebire de țigani, evreii fiind mai statornici au înființat băncile și serviciile lor au rămas indispensabile societății. În mod normal, țiganii trebuiau să înființeze bijuteriile și fabricile de oale și alte instituții de prelucrare a metalului, dar din cauza comuniștilor și a rasismului țiganii au ajuns paria societății și au început să se descurce cum au știut mai bine. Unii dintre ei au ales să fure ca să poată trăi… dar cine fură azi un ou mâine va fura un bou.

  E ironic cum situația în care se află țiganii au ajuns românii care lucrează în străinătate… dar nu din cauza țiganilor, pentru că țiganii trăiesc în Occident din aceeași perioadă în care trăiau și în România ci din simplu fapt că singura soluție a unora ca să trăiască a fost să fure… și când hoții(printre care ți țigani) care activau în România au prins șmecheria au plecat toți în străinătate, ba mai mult, oameni cumsecade care în România erau muncitori s-au transformat în cerșetori și hoți pentru ca să nu moară de foame sau pentru simplu fapt că se câștigă mai bine din asta.

  Nu uitați că proxeneții, hakerii, escrocii din România sunt români nu țigani. Cât despre antenele de satelit de pe blocuri și case nu există numai la casele țiganilor, fiind iarăși o generalizare, ele există și la casele românilor săraci, cerșetori cât și la cei înstăriți.

  1. Pe langa diferentele de ordin fizic exista discrepante culturale imense. Am avut o lectie interesanta la criminalistica in anul 4 despre comportamentul tiganilor. Daca tu stii o mama „europeana” care sa foloseasca copilul de un an drept ciomag, spune-mi si mie. Eu nu stiu nicio tiganca care sa nu faca lucru asta.

 4. Frate, esti total! :))
  Am insa si eu o intrebare: daca un tigan are 150 lei sa-i dea aluia pentru curent si in banii astia nu are voie decat 2 becuri si-o plasma, de ce nu se racordeaza direct?! De banii astia iti faci de cap si ai loc si de frigider?! Eu de ex. la un apartament de 3 camere platesc sub 100 lei pe luna si nu prea fac economii! Sau in zona Enelul livreaza numai en-gros? :))

 5. De bine ce ma sculasem azi tare prost.
  Dau sa aprind calculatorul, ca deh asta e singura zi cand imi permit sa stau si eu mai liber si imi spun asa ca intre mine si mine: „Dupa ce ca nu am dormit bine, sa vezi ce zi nasoala o sa am azi.”
  Fac eu ce fac si intru pe gaben.ro care pot sa spun ca mi-a luminat ziua.
  Bravo mosule, jos palaria !

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.