raspundem ascultatorilor aprilie

http://www.facebook.com/gaben.ro
am dat un tricou :))

 

 

5 comentarii la „raspundem ascultatorilor aprilie”

 1. Salut Gaben,
  In legatura cu intrebarea care ti-a fost pusa, cea cu criminalul in serie pus in libertate desi e prins in flagrant..Vroiam sa-ti zic ca daca din nefericire ajungi in fata instantei penale ai sanse(indiferent daca ai „comiso” sau nu)in proportie de 97% sa fi condamnat.
  E un procentaj inspaimantator, care reiese din analizele facute de centrele de cooperare in materie penala europene. Oamenii astea au facut niste studii si au observat ca la nivel european 17% dintre condamnari se bazeaza pe niste erori judiciare…numai in Romania (cause we’re the best)erorile judiciare cica reprezinta 3% :))
  Ce sa zic?! daca am ajuns sa fim mai buni decat nemtii sau frantuzii, jos palaria!!:))
  Iti doresc toate cele bune si multumesc ca mi-ai citit mailu!!
  Veronica Deaconescu

 2. Gabene, in timp ce inveleam ciocolata in staniol (asta nu e adevarat, de obicei doar dezvelesc si mananc), m-am gandit ca decat 1 sau 2 postari pe saptamana in HD, 3D, 4D, 5D (asta cred ca e si cu miros de transpiratie)… mai bine SD 2D in fiecare zi, ca se vedea foarte bine si asa. In fond, continutul e mai important decat ambalajul. (Am intreles ca in publicitate e fix invers). Nu vrei sa faci un sondaj ca la OTV? Un „referendum” cu o singura intrebare si doua variante de raspuns: „Cum vreti sa fie postarile pe blog?
  a. Zilni SD
  b. Periodic HD si 3D”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.