Lupta impotriva vampirilor

daca erau atat de bine cunoscute metodele de lupta

impotriva vampirilor, de ce nu existau niste departamente

de lupta dedicate lor? ca ar fi fost simplut.

un usturoi, un argintel o apa sfintita…
nu?

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

 

7 comentarii la „Lupta impotriva vampirilor”

  1. Tocmai mi-a venit si mie o nelamurire d’asta : daca faci clipurile cu telefonu,nu ti s-a intamplat sa sune cand inregistrezi ? Ce faci atunci ?

  2. iti pui un lantut de argint si ai rezolvat problema…..cum zice tiganu in discoteca „” Muzica sa tace s-a perdut lantutu …:)” nu are legatura cu vampirul dar mi-am amintit acu de povestea asta hazlie …cum ar fi sa se duca un vampir sa-si comande o shaorma cu de toate si vanzatoarea din greseala sa-i puna maioneza cu usturoi….mi-l omoara pe bietu vampir…si el ca romanu vru cu de toate……mama ei de benzina…fac naveta 30 km(60 dus intors) in fiecare zi, o splendoare sa vezi ca la 3-4 zile trebuie sa mai bagi de 100 lei……si mai e si drumul in reparatii de stai la semafoare de poti da un nivel de angrybirds pe telefon…in fine ….un pic m-am indignat si io…cand ma gandesc ca imediat plec acasa si ajung la drumul cu pricina….o zi faina..

  3. Adă țepușa că ăsta mușcat de varcolac s-a transformat în moroi 🙂 Cu acest „articol” mi-ai adus aminte de un film în care m-am prăpădit de râs: Dracula – Un vampir iubăreț. Ți-l recomand! 🙂

  4. Pingback: George Damian: „Suntem finaliști! Am câștigat Cupa!” » Daily Cotcodac

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.