15 comentarii la „Arcasii!”

  1. ce fain,….imi place filmuletul, coloana sonora e bestiala……cand ati tras toti cu sagetile parca am si vazut faza din braveheart……cum mergeau sagetile pe vazduh…

  2. Esti tare Gabi…Ai invitatie deschisa la intalnirile noastre,sper ca pana la urmatoare iti iei alte brate mai puternice la arc.Ai vazut cum merg arcurile tari.

  3. Tare clipul! Multumim frumos de prezentare! Se pare (zic ceilalti arcasi) ca a fost o intalnire reusita cu multi participanti. Nu au mai fost asa de multe arcuri in lucru dar s-a lucrat la sageti, tolbe si alte accesorii. Iar concursul care s-a vrut placut si antrenant cred ca a impresionat placut. Multumesc Gaben inca odata si mult succes si putere de munca!

  4. ….si cazu o ploaie de sajeti…. Deci nu e o competitie sportiva, ci o joaca de-a evul mediu. Interesand de vazut cata lume are acest hobby, frumos, de altfel!

  5. Foarte tare montajul.Iti multumesc ca ai acceptat invitatia si ai adus un plus la intalnirea noastra.Si ca sa-l citez pe regretatul Florian Pitis:”Daca v-au placut bufonii,mai poftiti si-n alta seara”.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.