Nu face nimeni puscarie?

va mai dau una cu bugetari.

ca tot suntem pe domeniu… deci care ar fi nelamurirea de astazi…?

pai de exemplu de ce nu raspunde nimeni de calitatea lucrarilor

efectuate de niste firme de baieti destepti?

nu ar fi normal sa stea niste oameni in puscarie?

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

13 comentarii la „Nu face nimeni puscarie?”

 1. Gaben…ai dreptate…:(din pacate…suntem cu multi ani in urma fata de tarile civilizate!Asta e…….fiecare fura…unde sa ajugem pana la urma,acum e criza,maine poimaine ne omoram pe strada :)).

 2. Si ce-i cu asta? Cine sa controleze pe cine? Cine pe cine sa bage in puscarie? Ei pe ei? Ha! Eu cred ca ar trebui sa vina cineva din Germania sa verifice ce se face la noi altfel n-avem nici o sansa. Sa declaram razboi Germaniei, zic, sa ne cotropeasca 🙂 e singura noastra sansa. Tara asta nu se mai face bine!

 3. Foarte adevarat. Dar stii de ce nu raspunde nimeni? Ca e boala nationala si toti se simt implicati, chiar daca nu intr-un anume aspect. In genere, toti recurg la smecherii si tertipuri ca pe vremea lui ceasca ca sa obtine orice rahat, asta pt ca dupa ’89 nu s-a impus legea si respectarea ei, de catre stat. Au crezut ca vai saracii de noi am iesit din comunism, suntem saraci, lasa si pe ala sa ia o bucata de paine, il ntelegem si pe celalalt si asa nu e pedepsit nimeni, doar comisioanele sunt la libera circulatie. Lucru care pt un/o conducator de imm se traduce in concurenta mincinoasa, oameni care nu mai pot discerne corectitudinea fata de minciuna, clienti cu cereri aberante pt bani de nimic, furnizori care trag tepe si ei ca e in trend, iar mai spre final poate insemna chiar faliment. Asa ca, nu tara tuturor posibilitatilor, cum incearca unii sa intre in topul economiilor, ci tara tutoror prostiilor, idioteniilor, aberatiilor gratis cate pot exista pe planeta. Asta ar fi o caracterizare mai justa. Si cum zici tu Gaben stop si de la capat nu merge. Aici stop la toata tara, da-i foc, arunca cenusa in toate colturile lumii, abia apoi de la capat, restart, reboot, plantezi oameni, case, ca intr-un joc de strategie.

 4. Am impresia ca tu sa faci o noua revolutie 🙂 Eu te-as vota de presedinte dar ai fi al doilea Kennedy!

 5. Te urmaresc in fiestecare zi. Este pentru prima oara, cand nu pot fi de acord cu tine. In „tarile civilizate” se intampla exact la fel. Si fii sigur ca stiu ce spun!

 6. Ceau…se pare ca ai o problema cu linkul de youtube….sau eu am o problema cu linkul de youtube ca nu merge sa vad clipul

  Http/1.1 Service Unavailable e mesajul ce apare

  Numa bine

 7. Superb subiect, si ai f mare dreptate. O singura chestie de adaugat, cei care n-au sa vina cu bani de acasa, nu doar sa stea in puscarie…munca in folosu comunitatii, sa isi produca banii pradati in puscarie…Ei stand acolo doar, statu pierde…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.