Bugetele primariilor si interventiile divine!

Cum se fac kitsch-urile astea la  primariile din romania?

Care e ratiunea? Este vreo explicatie logica? Ai voie sa strici 10% din bani pe ce vrei tu?

Sau exista o lege care iti da voie sa pui un kitsch penibil in oras fara sa te intrebe nimeni de sanatate?

Si va rog daca aveti poze cu chestii din astea trimiteti-le pe adresa mea de mail si fac un album cu  ele pe

pagina mea de facebook. Sa ne radem sa ne simtem bine…

poza de aici

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

10 comentarii la „Bugetele primariilor si interventiile divine!”

  1. Intodeauna a fost asa…..asta ,traim in romania si asta ne fura tot timpu.Noi platim taxe si impozite,si ei…..stiu cum sa ii invatra…ei fac invetitiii!!!!!!!da..da.da…

    1. Dezastrul s-a produs din pricina studiului geo.A fost masluit, s-a dat spaga „ca sa fie bine”.Se stia dinainte ca pamantul nu o sa reziste.Cel putin eu stiam, si sunt un cetatean de rand.Si prin ziare s-a vorbit despre acel studiu, iar cei ce au scris despre asta au fost redusi la tacere.
      Nu neg faptul ca nu s-a furat, sau inginerii nu si-au facut bine treaba in anumite situatii, dar vina apartine firmei care a executat forajele (si de la Autostrada Transilvania s-a furat foarte mult, dar uite ca nu s-a surpat…INCA!)
      Am scris acest comentariu pentru a-l „indruma” pe GABEN intr-un viitor video.Sper sa-l faci!
      Numai bine!

  2. SUNT DIN TURDA!!!
    Ai mare dreptate!Orasul e vai si amar de capul lui, DAR, avem fantana frate!avem si numele orasului „scris” pe deal, sa vada dusmanii cat de tare ii orasul „nost”.Asta ii ca si oamenii aia rupti in cur…dar au lant de distribuite la gat, si ii de „haur’.
    Slava Domnului ca m-a adoptat Clujul si merg acasa doar o data pe saptamana, altfel masina cu care circul ar fi demult data la REMAT.Cand dau in gropile alea simt cum mi se loveste creierul de cutia craniana, neuronii mor si incep sa injur ca un disperat.
    Ti-as face ceva poze cu alte minunatii din orasul meu drag, dar nu am aparat(nu imi place sa fotografiez) iar telefonul meu e de pe vremea cand Ardealul inca era la unguri.
    Cam atat am avut de spus.
    Toate cele bune!

    P.S. Continua sa faci asta, ca o faci bine!

  3. sunt din Turda , si pe langa fantana cu lebede, noi Taximetristii l-e spunem GASTE, au mai facut un sens unic ingust si un trotuar foarte larg pt turisti care prin centru nu prea sunt, salina nu are legatura cu centrul, prin centru pe care trebuie sa il strice si sa faca centrul cum a fost inainte pentru ca face parte din drum european pe care nu sunt permise sensurile unice. mai sunt si 8 sensuri giratorii pe 6 km.

  4. Pingback: Linkuri cu zâmbetul pe buze :) | Chinezu

  5. da litere de pe deal, ce font au literele?……cred cu araial ( cum zicea un client …..vroia sa para interesant de-o zis ase mai englezeste)….sunt din sare oare?…..ca este din plin p’acolo…..o intrat si Turda in randul lumii …parca brasov, deva….si am uitat hollywood mai au litere pe deal…..cat despre lebede……la noi o sa reziste ca cei ce le fura se duc pe la viena, mai nou am auzit ca pe la englezi parca….la noi sunt in siguranta……:)

  6. Nu mai subapreciati acest municipiu, va sta urat… Daca va credeti asa bravi, candidati la primarie si conduceti voi orasul mult mai bine!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.