Vamesii nu-s corupti!

N-am fost primiti in Schengen.

Pentru ca Olanda, Germania si Austria au declarat ca nu avem granite securizate.

Adica nu ca am avea un deficit tehnic. Ei ziceau ca Ghita vamesul e corupt.

Si cere bani. Si favorizeaza traficul cu tot felul de chestii.

Bineinteles ca oficialii romani nu sunt de acord! cum adica coruptie in romania?!

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

 

 

7 comentarii la „Vamesii nu-s corupti!”

 1. nu mai folosi cuvinte gen bomba, mercur…te asculta careva……auzi invirticaturile de mori 🙂 🙂 …foarte tare…
  totul o pornit de la bulbii de lalea…….portocalii astia sunt foarte rautaciosi 🙂 🙂 …… oricum avem sansa sa le-o dam in sfecla la fotbal.. jucam cu ei in preliminarii…….:)…sau o punem de un blat….ne primesc in Shengen si le dam meciurile..cat de simplu..la asta suntem asi…

 2. Doua cu vamesi si de la mine.

  1. Treaceam vama spre Moldova in jurul orei 13. Deschide vamesul portbagajul si ia plasa cu sandwich-uri si o cutie cu mustar si ne spune: „liber, puteti sa treceti”. Ma uitam pe cer sa vad daca nu ma trazneste din senin.
  2. Treceam spre Bulgaria, controleaza vamesul portbagajul si pune mana pe o carabiniera de alpinism, si-o prinde de o gaica la curea si pleaca zambind „suvenir”.
  In ambele ipostaze se vedea clar pe fetele noastre ca suntem studenti si avem bani de o Cola pe peronul garii, dar nu s-au abtinut sa nu puna ei mana pe ceva. Vorba ceea „vaMUIM”.

  1. Mihai, cu mari respecte, e cel putin delicat sa dai sfaturi intru corectarea scrisului cu „sa scri”. E „sa scrii”. Cu doi „i”.
   Acuma serios, trebuie un pic de decenta cand vrei sa-i corecrtezi pe altii. In rest, cum zice si Gabenu’, sa ne simtem bine 🙂

 3. Noa, ca exact aceeasi teorie am zis-o si io unor prieteni mai aprinsi de nationalism si care considerau olandezii, finlandezii si altii bau-bau’, ca „au ceva cu noi”, ca „suntem blindati tehnic”, bla. Si hop, astia aresteaza toata vama :))
  Noa, oricum, daca intrebi orice roman ce a trecut vreodata vama cu masina/tren/pe jos/etc o sa iti zica despre vamesi ca-s cea mai de kkt specie. Si fiecare are o istorie: de la ciocolata/marcile date pana la lasatu’ la coada cu orele. Cand zic ore nu ma refer la 3800 masini. Ma referl la 15-20. Care stateau la coada. Avansarea se facea cu 4 m/15 min. Acuma, daca zic altii chestia asta, aia „sa nu ne invete, ba, olandezii pe noi”. Si nici nemtii 🙂

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.