Castigatorii la campania Farmec – Gaben sunt

dupa indelungi si epuizante deliberari, suntem in masura sa va anuntam castigatorii.

nu trebuie sa faceti eforturi, doamnele si domnisoarele dragute de la Farmec au sa va contacteze.

1.       Buruian Viorel cu urmatorul mesaj : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=309856539067817&set=o.147510463762&type=1

2.       Niculae Toma cu urmatorul mesaj: http://www.facebook.com/farmec.company/posts/10150588826948763

3.       Bolohan Ciprian cu urmatorul mesaj: http://www.facebook.com/farmec.company/posts/10150585456933763

4.       Cretu Gheo cu urmatorul mesaj:  http://www.facebook.com/farmec.company/posts/10150590911128763

5.       Roman Catalin cu urmatorul mesaj: http://www.facebook.com/farmec.company/posts/10150586381898763

13 comentarii la „Castigatorii la campania Farmec – Gaben sunt”

  1. Salut Gaben,

    Care au fost criteriile de selectare a castigatorilor? S-a folosit un soft de selectare aleatorie (random.org) ori a fost la libera apreciere (a ta. Farmec Company)?

    Merci!

      1. 1. Respect !
        2. Te felicit pentru ideea concursului !
        3. Mesajul lui Roman Catalin sunt CONVINS ca a impresionat „la sange” comisia de doamne.Probabil si acum lacrimeaza :))
        MIE mi s-a parut,pe langa faptu’ ca era LIPSIT TOTAL de vreo virgula(,)si prezenta greseli gramaticale,(daca era atat de „smechera” muma-sa l-ar fi INVATAT cum e cu Limba Romana),usor „OEDIP-ian”,si stupid/tamp,mai ales spre final ! Toti ne iubim mamele,nu-i vorba,da’… „singura femeie din viata mea” …”ma lasi” ?
        In fine,NU e un repros la adresa ta! E doar o constatare.Asta se intampla cand se aduna,EXCLUSIV,femei sa jurizeze.Sper sa nu mi-o iei in nume de rau !

      2. Scuza-ma ca ma bag …dar aicea ii internet nu examen de Bac ca sa fie vreo problema gramatica limbii romane!Poate omu a fost emotionat!Oricum intentia conteaza!Acuma ce esti cumva frustrat ca nu ai castigat si tu!Fac pariu ca daca castigai si tu acuma nu te mai plangeai de gramatica unu-i necunoscut!

      3. Scuza-ma ca-ti raspund…dar TOCMAI ca suntem „pe internet” ,NU pe santier,CONTEAZA foarte mult CE si CUM scrii !!!
        Unu’ca tine NU are cum sa inteleaga treburi din astea…si nici nu pot sa am pretentia.

        O sa-ti dau o scurta „tema de casa” la care sa cugeti intre 2 pungi de seminte si o ragaiala 😉

        „aicea ii internet” = „aici e internet” sau mai degraba „SUNTEM pe internet”
        „Bac” = bacalaureat sau…daca insisti bac(cu „b” mic)
        „omu” = daca NU te referi la Varfu’ OMU(nume propriu/munte)…se scrie omu'(chestia ‘ asta se cheama apostrof,si se foloseste cand lipseste ultima litera)
        „acuma” = acum
        „unu-i” = esti RETARDAT + ANALFABET.Du-te mai bine „la pascut” si „bate-ti coasa”,in loc sa te bagi „aiurea-n tramvai” in discutii de „oameni mari” !

        Singuru’ aspect unde tre’ sa-ti dau dreptate este ca sunt FRUSTRAT…dar NU pentru motivul pentru care ar tinde sa creada un baiat „destept” ca tine !
        Sunt foarte frustrat ca un mesaj ca acela al lui Roman Catalin ajunge sa fie ALES castigator.Daca era „random” de la inceput,taceam dreq din gura.

        Oricum apreciez ca ai tinut neaparat sa-mi aplici o „corectie” dupa o zi intreaga de…sapat in sant,sau curatat zapada…sau ce-i fi facand tu cu viata aia a ta…lipsita de invidie.

        Sa NU uiti sa votezi cu BASESCU ! …presupun ca mai tii minte ce zicea idolu ‘ tau GUTA in piesa aia…de-o asculti cand sudoarea,proaspata de 3 zile,iti curge pe fizicu-ti obosit de tarnacop 😉

      4. „Nu am nevoie de un mesaj copiat de pe net!Cand scri un mesaj de dragoste persoana iubita trebuie sa iti vina din dragoste!”

        NU-I destul ca SE CREDE original(ma duc sa vars…revin) dar mai face si pe „lupu’ moralist”.As rade cu pofta,dar faptu’ ca a castigat…imi da alta stare de spirit.

      5. Acuma ce esti cumva frustrat ca nu ai castigat si tu!Mare ii invidia la voi!

      6. Esti un mare retardat!Eu nu am vorbit de tine,doar ca esti un frustrat!In primul rand nu ma cunosti si nu ai nici un drept sa ma jignesti !In al doilea rand nu vorbi despre o persoana total necunoscuta tie…..Am doar cateva cuvinte pentru tine „”Domane mare tie gradina Ta…….”” si mai departe complecteaza tu ca eu nu vorbesc in numele altora!Spune-mi te rog ce te-a deranjat la masaju lui Roman Catalin? Eu zic ca mai mult de 20 de ani nu ai sau ai peste 50de ani si ai participat si tu la concurs ca,sa ii daruiesti mamei tale care are 107 ani un simplu cadou ca esti un infometat!

      7. @bogdan si @stefan.
        ok. v-am lasat sa va faceti damblaua. v-ati porcit si nu ati rezolvat (nici nu o sa rezolvati vreodata) nimic daca va certati aici…. acum o sa va rog sa faceti chestia asta in alta parte.

  2. ce fain am castigat, las adresa pe facebook la cei de la farmec?…. si te citez …facem treaba ardeleneste…

  3. ok am vazut, trimit mail la tv-dece-itza aka alina crancau…merci mult … foarte faina treaba …. si e si mai fain cand castigi ceva…. chiar daca nu e ceva „gargatos” ….sa zicem ……dar e un sentiment placut ce te incearca

  4. intrebare: cadoul de la farmec se va livra astazi? …..intreb pentru ca, alina mi-a comunicat ca in 6 martie se face livrarea….si nu a ajuns ……oricum de 8 martie cel putin cu un buchet de flori o sa ajung la sotia mea…. ce cadou primeste de la farmec e cireasa de pe tort…..sper sa poata sa ajunga azi …………..

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.