Imbracat in snurul de la martisor

Dragostea adolescentina era

definita de faptul ca ai cu cine

ai cu ce dar n-ai unde…

si cand iti vin niste idei ciudate se pot intampla

niste chestii neprevazute…

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

  

 

12 comentarii la „Imbracat in snurul de la martisor”

  1. Bine bine, dar daca se dadeau si la baieti, cum ar fi fost povestea in varianta fata merge la baiat acasa? :))) ca nu sunt martisoare cu ventuza si ar trebui regandit design-ul la ele =))))

  2. si in bistrita fetele ofereau martisoare baietilor de 1 martie…..oare din cauza ca sunt influente moldovenesti in zona…… asa era in liceu…..pe parcursul video-ului eram sigur ca isi va leaga snurul de ceatarna (si nu va ganditi la prostii, conform DEX – CETÂRNĂ s. v. burlan, jgheab, streașină. )….:)….nu ti-o contactat astia de la telefoniile mobile sa faca ringtonuri cu …servus toti, sau v-am tzucat, cat de tare , cat de simplu…cred ca ar fi tare…asa ca idee…5% dintr-un eventual profit….:)

  3. poate ca, linkul, atasat la website, sa te faca sa crezi ca nu minteam in legatura cu nepotica mea :(…care are cancer, oricum multumesc frumos:(

    1. ti-am cerut o copie dupa buletinul unuia din parinti. ce credeai ca am sa fac? ti-am spus ca incerc sa te ajut cum pot. dar numai pentru ca nu ai vrut mi s-a parut suspect. deci … faptul ca a aparut povestea in click nu e un indiciu ca e adevarata.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.