Muzeul farmaciei din Cluj

Pe mine m-au cucerit. În primul rând pentru că mi-au trimis o sticlă din Elixirul Dragostei, foarte frumos ambalat și preparat după o rețetă veche, dar și pentru că Muzeul farmaciei din Cluj are nevoie de ajutorul nostru. Așa că am facut un clipuleț mic și drăguț în care vă invit pe cei care puteți și vreți să veniți în data de 24 februarie (adică de Dragobete) să veniți la Muzeul Farmaciei între orele 18 și 23 ca să primiți rețeta elixirului dragostei. O idee absolut excelentă și poate un mod inedit de a vă petrece această zi. Cei care nu puteți fi prezenți vă rugăm să intrați pe contul de facebook (adică aici) și să dați un LIKE  sau pe contul de twitter ca să dați un follow.  Nu vă costă nimic dar putem salva Muzeul Farmaciei de la desfințare. Pentru că dacă nu vom fi destul de mulți, nu vom reuși să convingem  Primăria, Consiliul Judeţean sau Ministerul Culturii să investească și să cumpere clădirea care acum este scoasă la vânzare de către proprietari. Vă rog să faceți un efort. E foarte important! Și nu cred că mai trebuie să vă spun că toată suflarea blogheristică clujană e implicată în mișcarea aceasta minunată. Dar cel mai implicat și îndârjit e prietenul nostru Andrei Aroneț.

Hai la Muzeul Farmaciei!!!

23 de comentarii la „Muzeul farmaciei din Cluj”

 1. Nu trebuie sa ne rogi atat!O singura data e suficient intelegem…si mai mult sa dau like nu am putut,pentru ca nu pot veni in Cluj pentru ca is din Buzau!

 2. Când te văd cum îți dai sufletul să-i ajuți, cum să am așa o inimă neagră și să nu dau un Like?
  Gata, l-am salvat. Pe muzeu.

 3. Astept filmul de azi. ;;)
  Ps: Am piciorul drept in ghips si ma plictisesc. Abia astept filmuletul de astazi

 4. Cont de tweter nu am (sa-mi fie rusine), facebook-ul ii blocat vreo 14 zile, dar te-a auzit si sotia cat iti umbla gura din tot sufletul si a spus ca un like da de pe pagina ei. Io, ca-s Clujean, de nastere si … o sa dau zvon pe mess.
  Numa bine, rau la nime.

   1. Am alunecat la iesirea din scara blocului si mi-am fracturat „maleola” piciorului drept:(

 5. Pingback: De Dragobete, afla reteta dragostei la Muzeul Farmaciei | Dragobete.ro

 6. bravo gaben! io clujeanca si habar nu aveam de asta. am dat like la ei, am dat share la mine pe fb, sa afle si alti habarnamisti ca mine.
  te tzuc

 7. Vorba lu’ Stefan…nu trebuie sa ne rogi decat o data. Am dat macar like pt. ca n-am cum s-ajung la Cluj. Dar abia astept postarea de luni.

 8. Sunt din Bucuresti, sunt farmacista, am fost in Cluj la un schimb de experienta acum 2 ani si primul lucru care l-am facut cand am ajuns acolo, am fost la muzeul farmaciei…Inca de pe atunci se punea problema desfiintarii…
  Acum nu am cum sa ajung acolo dar ii sustin de aici din Bucuresti!
  Felicitari de initiativa, Gaben!

 9. Pingback: Campaniile saptamanii 20-26 februarie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.