Valentines Day

Pentru cei care nu stiau, Valentine’s Day

nu e o sarbatoare ortodoxa. Nu e nici macar

romaneasca… E luata de la americani… care si ei

au sutit-o de la romani. Poveste lunga.

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”
 

17 comentarii la „Valentines Day”

  1. E pacat ca si romanii s-au „aliniat” cu atata ardoare la sarbatoarea asta.Spune multe despre superficialitatea noastra si despre gradul de educatie.Personal, sunt impotriva instinctului de turma si a luatului „de-a gata” a diverselor „sugestii” din-afara.

  2. IO SEMNEZ PETITIA……….ce atata valentine’s……o venit un domn mai in varsta sa-i imprim o cana(ca o paranteza domnul mi-ar putea fi tata …)….. si stiti ce o scris pe ea(mare adevar o grait:):) )…. Valentine’s Day cancelled !!!!!! cica…. Mathematical proof: 14-02-12=0, deci anul asta nu sarbatorim valentine’s……….gata. ……iar legat de bubitza … te-o blastamat indienii… este ceva remediu pt. cos..la Cosul Verde (Ups. nu facem reklama…oricum o dat faliment…asta era gluma de la Comedica)….. ia legatura cu prietenul tau de blog ….e vorba de Liviu Alexa..(pe care-l citesc…e vorba de blog ) deschide ceva bio….nu zic ca su fac reclama… legat de sala de fitness….gata…..

  3. @Gnrmarius: Romanii erau kitch-oshi :). Daca mergi in Roma vezi foarte multe monumente copiate de la altii. E ca si cum ne-am trage acuma, la Cluj de exemplu, un Tour Eiffel mai mic, o statuie libertina – si ea mai mica, etc,

  4. Ai grijă cu buba din frunte, se zvonește ( sau „am citit pe surse” ) că la indience ar fi buton de reset. Mare grijă cui dai voie să pună dejtu acolo

  5. Excelent! Esti tare (nu fac bascalie)! Am satisfactia, ca daca intra, totusi, in vigoare ACTA esti probabil singurul blogger roman care scapa netuns,fiind total original!

  6. Prima jumatate a clipului am fost aproape sigur ca ai o ambulanta in spate si chiar ma miram cat tupeu ai sa ii dai ignore in halul asta. Apoi m-am gandit ca nu poate fi ambulanta ca totusi s-ar auzi sirena. Pentru o fractiune de secunda m-am gandit ca poate ai ajuns atat de tare incat iti permiti escorta in timpul filmarilor. Abia pe la final, dupa ce ai luat o curba s-a vazut cum trece masina de gunoi sau ce era.
    De acord cu faza cu dragobetele. Mult noroc si spor la toate.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.