maturi si alte vehicule

De ce au ales vrajitoarele sa zboare

pe distante lungi cu o matura?

Mi se pare foarte incomod!

Puteau sa aleaga si ele un scaunel. o bancuta… ceva…

Poate un patut… nu?

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

18 comentarii la „maturi si alte vehicule”

 1. mai Gabi unde gresesti tu si aici tin sa te ajut :))))))))) vrajitoarele sa nasc cu fundu pregatit pt zborul cu matura. Fundu lor e astfel conceput incat se potriveste exact pe coada aia de matura.:)))))))))))))
  Hai bafta si la mai mare 😀

 2. musaiiiiiiiiiii tre sa o zic si pe asta , tu iti dai seama ca de la vrajitoarele astea a disparut GPS misogin din ardeal :))))))))))

 3. Foarte fain, cel mai tare curs de Tehnică aerospaţială :-)))
  Te-ai gandit vreodata ce-ar iesi daca te-ai face profesor ? 😀

 4. Pai si politicienii stiu sa citeasca, fac si ei vraji,astazi este maine nu mai este 😀 iar la blesteme sunt profesionisti, ii vedem la Tv toate ziua 😀 dar asta nu inseamna ca sunt educati 😀 la fel si vrajitoarele

 5. Ca numa’ ma gandesc:
  Vrajitoarele astea au tot felu’ de lucrusoare pe-acolo la ele prin laborator. Odds and ends cum ar veni. Chestii. Si oare omu’ ala primu’ care a incercat sa le defineasca s-o fi pierdut saracu’. Si cand sa scrie in caietu’ lui cum le zice lucrusoarelor alea de laborator, s-o fi uitat in jur si a scris ce-i sarea mai tare in ochi. OAre de-acolo sa fie expresia „p#$%^ule maturi”? Si daca cu maturile stim ce se facea …

 6. Vaiii,da baga odata video nou ca nu mai pot :)) tu nu sti ce greu imi trece timpu:))! Sambata si Duminica video nou deloc??Vrem si sambata si duminica (sunt sigur ca nu numai eu ) !!!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.