Adberatii (03) Telefonul asiatic…

pentru ca e joi. Si doar pentru asta

va prezentam un nou episod din Adberatii

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

7 comentarii la „Adberatii (03) Telefonul asiatic…”

  1. prima care o sa ne dea bani sa ii facem reclama :)) glumesc. eu unul nu am preferinte… si am acoperit berile si sucul sa nu inceapa lumea ca facem reclama ascunsa…

 1. Mai feciori. Parerea mea (umila si personala), in reclama asta, 2 chestii (1 animal + 1 telefon) sunt intangibile. Restul poate fi modificat dupa gustul si asemanarea fiecaruia. Ideea spotului este intalnirea (sau ratarea intalnirii) caprei cu telefonu’. Deci daca vreti sa „refaceti” spotul respectiv, NU va atingeti de capra. De telefon nu se poate atinge nimeni (este subiectul principal), deci ramae restul. Restul, adica, apartamentul, poate sa fie o creasta de munte, apartamentul, poate sa fie un cort in varf de munte.

 2. io numai cateva observatii am:
  1. poate era capra vecinului
  2. dragon; dragonul poate fi si o soparla, ca nu degeaba umbla la noi lumea cu soparla. (vorba maestrului Caragiu)
  3. fara suparare: mai lasati naibii popcornurile (sau floricelele de porumb) alea, ca deja va vad de o maja jumate dupa sase luni de adberatii. Mai treceti si voi pe legume fierte in aburi!
  si 4. ce-aveti ma cu samsungu’?

 3. Maaa… da’ aia nu-i CAPRA ma ii TZAP! Ii Tzapu’ Ispasitor ma! Ala care ar trebui sa ia toate belele pe capu’ lui numa’ ca daca nu sharuiesti nu exista, asta-i treaba… cam subtila.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.