Kit de boboteaza!

Pentru video dati un click citeste mai mult 

Oamenii devin din ce in ce mai ocupati.

Si uita, nu au chef sau

lipsesc de acasa chiar in preajma

bobotezei. Pentru a veni in intampinarea

acestor clienti, Biserica Ortodoxa Romana

va scoate pe piata un kit de boboteaza. Kit cu care va puteti sfinti singuri casa.

Preturile sunt pentru toate buzunarele… si gusturile…

26 de comentarii la „Kit de boboteaza!”

  1. Biserica , este o afacere foarte buna , in toate tarile din lume … Anul trecut cica ar fi avut un profit de 450 milioane de lei (aproape 110 milioane de euro) !!!! Dar statul roman nu este multumit doar cu profitul declarat , ar fi mult mai mult !!! In 2012 se preconizeaza ca `prostimea` va baga mana in buzunar mai mult si popa sa zica : Multumim pentru dar !!!

  2. =))
    Superba postare, vad ca si tu esti ca mine cu biserica. Dintre toate minunile astea clericale, cel mai tare ma omoara boboteaza. Pentru ca-ti vine biserica in casa! Nu conteaza ca-ncalzirea globala a anulat geru’ bobotezii si noroiu-i cat china afara, nu! Mai ales daca stai la casa, e perfect. Venim, nu batem la usa, zbif zbif cu maturoiu de busuioc, nu conteaza ca tu te bucuri de ultimele ore de vacanta si poate ai dormi, nimic! Treci la pupat de cruce, dupa ce pleaca treci sa speli repede parchetu’, ca popa are ghete cu crampoane!
    Noa, si peste toate astea vine spaga. Adicatelea tre’ platita taxa de cult (aia cu chitanta!) si in plus sunt banii pt popa.
    Cand eram copil ma muncea pe mine un and: cand ia popa banii de pe masa? Ca nu-l vedeam, stateam su’ cruce, pupam, etc si cand ma dezmeticeam – hop banii nu-s!. It’s a kind of magic, mi-am zis io, da’ in anu’ urmator am stat cu ochii pe diaci, ca pe butelie. Ei, si am vazut. Io zic ca aia, daca-s concediati de la biserica, fac o cariera decenta in troleu, la ce aspri-s la mana.
    Da’ noa, uite acuma ca se poate mai lejer, cu kit-uri. Oare livreaza si in strainatate? 😀

  3. Da, din pacate observam ca de mult timp, biserica ortodoxa din Romania intinde mana prea mult, prea multe porcarii din partea lor, luare de mita pt vreun post la vreo biserica etc, proxenetism, etc samd, sunt din ce in ce mai des implicati in niste actiuni, afaceri mult mai putin ortodoxe si conform bibliei si nnafara caracterului omului bun si cu bun simtz !
    Bishnitzari, oameni de afaceri, mincinosi, curvasarii ce se toarna pe banda la ei in cochilii acolo sau cum se numesc ele, biserici, chilii, manastiri etc . De exemplu, in orasul meu natal din Romania, scoala de preoti este foarte renumita pt dezastrele pe care elevii acelei scoli le afiseaza in public, batai, droguri, dezmatz, mita pt note etc etc . Eu cred ca asa sunt educati preotii de la noi din romania, sunt doar niste draci cu haine de preoti !
    Good job Gabenro . Peace & Love from Klagenfurt-Austria

    Ciprian

  4. Persoanele care au inventat religia aveau intradevar un bun spirit antreprenorial…pai cum sa iei apa de la robinet…ii faci un ritual de 10 minute si apoi o vinzi la extra pret:)) la fel si cu icoanele …fac tablouri…le zice crestinilor ca e foarte bine sa ai in casa icoana cu nu stiu ce sfant….si oricat de sarac ar fi omu’ tot are un procent destul de mare din venituri alocat bisericii si cumpara tabloul si il pune pe perete…m-am saturat de mentalitatea asta. Cu siguranta burtile preotilor sunt de la atat post si atata evlavie si piosenie. In rest Nea Gaben …tine-o tot asa ..numai respect 😉

  5. @florin – nu jignim noi pe nimeni aici…:)))
    @bc79sui multam fain dude!
    @boomstar stai linistit ca macar o data pe luna avem un articol pe tema asta… e umor. cine poate sa inteleaga bine… cine nu… asta e… oricum nu sunt minciuni …

  6. La mine a venit Popa inainte de Boboteaza si am zis de la usa ca nu am bani iar el a facut calea intoarsa .Deci eu cred in Dzeu dar nu popi biserica este ca un birt de la tara 🙂

  7. Nu vad dece ar deranja/supara pe cineva adevarul ? Idiotzenia observa ca merge greu in Romania de la moartea lui Ceausescu, alege un partid din cele stricate si repeta la nesfarsit sa aleaga, cum dracu sa iti dai in cap singur ? Cum sa alegi acelasi tip/model de om, de partid ? Vezi ca a fost greu, mai alegi odata ? WTF ??!? :)) foarte tare !!! Asa le trebuie romanilor care sufera, sa se mai vanda pe 3lei, o galeata si ce dracu le mai da drept momeala in perioada de alegeri ca sa umble cu voturile si sustinerea unor mafioti ! Daca ati sti sau ati vedea realitatea ati face revolutie din minutul urmator ! Romania e dusa, numai exista nimic, nici bun simtz, suntem furatzi, mintzitzi pe fatza ! Romania nu mai are shanse, ce sa mai fure viitorul presedinte, ce sa mai salveze ? Chiar … daca mi s-ar oferi sa fiu maine presedinte… ash refuza FRUMOS ..ce ash mai putea schimba cand tzara e vanduta si hotzii care au praduito au investit innafara ! Celor care au dus tzara in felul acesta SINCER le doresc soarta Ceausistilor !

    Peace & Love Romanilor de rand si cu bun simtz !

  8. Imi zice mama azi sa mai fac economie purtat hainele ca o saptamana nu se spala :)) Stupefiat o intreb de ce si imi spune ca s-au sfintit apele…am ramas socat…o intreb ce legatura are… si imi spune ca Isus a fost botezat si nu poate spala hainele mele de pacatos cu apa in care a fost botezar Isus …:)))am ramas fara cuvinte…si o intreb daca pot sa trag apa la wc dupa ce imi fac nevoile …:)))) si imi spune ca la necesitati nu e valabil =)))) pentru a treia oara am ramas socat :))) si mi-am dat seama ca nu mai am nici o sansa sa o aduc la realitate :)))

  9. Eu nu inteleg de ce primiti popa. Care e faza??? Micul crestin din voi scoate cornul? Frate, nu-ti place nea omul negru, stai cu usa incuiata. Eu o singura data am prins preot in casa si i-am zis ca pe mine ma scuteste. M-a intrebat ce sunt si i-am zis ca ateu. Aveam vreo 6 ani. De atunci i-a ferit draq pe ai mei sa ma mai lase pe aproape cand/daca venea ala. Si ateu am ramas. Daca are vreun popa initiative, ii explic frumos. Daca nu intelege, de-abia astept sa pun si placa urata. Si basta.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.