Amenzile pe care nu le intelege nimeni…

producatorii de benzina

au inselat consumatorii.

statul afla si ii amendeaza.

ce primesc consumatorii?

urari de sanatate…

12 comentarii la „Amenzile pe care nu le intelege nimeni…”

 1. Si la urma urmei, cate societati ai vazut sanctionate? De fapt, sunt sanctionate de ochii lumii, atata tot, ca in rest tot unde „trebuie” ajung banii.
  Ideea ta e geniala, trebuie sa recunosc, insa asa ceva in Romania nu o sa se intample prea curand. Practic, toti ne fura pe noi, astia de jos, si impart cu cei „pusi bine, sus”. Cam asta se intampla.

 2. BANC:
  Bulă se duce la benzinărie:
  -Sărumâna.Cât costă un picur de benzină?
  -Nu costa nimic baietas
  -Bine atunci picurati-mi 20 de litri.

 3. Buna,

  Metoda propusa nu e cea mai buna. O firma fantoma ar cumpara intr-o luna cantitatea de motorina/benzina necesara pentru a acoperi suma din amenda. Combustibilul respectiv s-ar intoarce la pompe la un pret mai mare.

  Dupa parerea mea ar trebui scazut/eliminat o vreme impozitul pe masini.

 4. Salutare,

  Stii ce o sa se intample? O sa scumpeasca astia iar benzina si motorina.
  Platim noi si amenda pe care o ia statul sa o verse pe la campanii electorale.

 5. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

  O sa platim benzina si motorina mult timp de acum in colo la preturile care le impun ei ..

 6. Păi nici asta nu prea e în regulă. Pentru că toți vor gândi astfel. Mă, facem o șmecherie și dacă ne prind ăștia, asta e. Le dăm banii înapoi proștilor care au plătit. Că oricum până se sesizează cineva… până se face ancheta… până se dă sentința… Noi facem ceva cu banii ăia…
  Să le dea și amenda în cuantum egal cu valoarea prejudiciului și să-i oblige să dea banii înapoi și consumatorilor care au cotizat. Că așa nu-i bai mare… să dea înapoi banii luați cu japca. Imaginează-ți că nu au nimic de pierdut.
  Între noi fie vorba, o să fie cam greu asta, să depisteze consumatorul înșelat, să stabilească valoarea prejudiciului fiecăruia samd..Dar, să zicem că s-ar găsi o soluție și pentru asta.
  Oricum, chestia asta de o propui tu n-o să se întâmple niciodată în România, pentru că noi suntem prea.. slabi să spunem ceva.
  Te-am țucat și eu 🙂

 7. Cel mai bine ar fi sa nu mai alimentam 1 luna 2 luni … sa vedem atunci ce se intampla ?… da nu ai cu cine… Tot e o mafie cu benzinari si statul ! Bine a votat cu Base? Nici unu ! A iesit el asa ca ciuperca!

 8. Ai dreptate, dar gandeste-te ca multe state inclusiv Romania da legi care sa pedepseasca incalcarea acestora si nu da legi care sa previna incalcarea lor.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.