Adevărul despre colindatorii din Baia Mare!

Știu că ați văzut nenumărate

reportaje despre cetele de urători

din orașele din nordul țării.

no… să știți că nu există…

11 comentarii la „Adevărul despre colindatorii din Baia Mare!”

  1. :))))) vaaaaii nu pot sa creeed!! cum sa ceara asa bani??!! pai io-i ziceam NU! clar NU si PA! la ce s-a ajuns 🙁 urat asa

  2. Nu se mai tine nici o traditie .. este adevarat…. numai cand vine Elena Undrea in vizita pe nustiu unde , atunci da..! Salutare!

  3. poi la baia mare asa este pentru ca e un orash mare,dar daca treci peste deal lucrurile se schimba putin. ia dute t in budesti,calinesti,sarbi sau alte sate din zona raului mara si uita te cum inca se pastreaza traditia.cum inca feciorii umbla la fete cum fac sezatoare colinzi in cete si alte lucruri…acum la baia mare nush ce sa zic ca v-ati cam domnit cu mall cu alea alea,de unde atata traditie…

  4. Mi se pare corect, ca nu se raceste gura fara promisiuni pecuniare. Pai daca faci ca fraieru’ si le dai colaci?

    Acum cativa ani, de unCraciun, o ceata simpatica de tigani, cam pe la 40 ani asa, da’ cum zic, simpatici. Vin, canta, le dam bani, multumesc frumos, le oferim ceva vin. Zic „multumim, nu bem ca suntem la colindat, da’ il luam cu noi”. Si si-ltoarna intr-un bidon atarnat de gat :)).
    Da’, zic, de care aveti acolo, alb, rosu? A, zice omu’, nu conteaza, alb, rosu, tuica!

  5. Ma-ntreb daca Becali le-ar fi dat trilioanelor de colindatori de anu asta: cozonac frate! sa vezi acolo cum disparea spiritul craciunului:))

  6. La fel e cu toate traditiile inclusiv cu verjelul un obicei care pana in urma cu cativa ani facea satul meu celebru anul asta insa….pauza s-a facut dar s-a pierdut toata traditia si asta e vina noastra a tuturor decat sa mergem la film la cinema stam acasa si ne uitam pe net decat sa mergem la un dans da-m pe maramurestv sau pe etno si vedem pe altii cum danseanza totul se pierde si e pacat….

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.