Adberatii.ro (episod pilot) – un proiect comun TVdece.ro si Gaben.ro

Pentru că avem prea mult timp liber și nici nu suntem cu toate chestiile in regula la mansarda, ne-am gandit sa facem un proiect comun pe video.

Care arata cam asa. Si care inseamna că noi propunem alte modalitati de a face reclame pentru produsele din jurul nostru. Acuma ar fi bine sa intelegeti ca noi nu ne dam artisti. Si nici atotstiutori. Noi ne distrăm putin. Cam asta ar trebui sa retineti…

Enjoy

AAA. am uitat, avem si un site si o pagina de facebook … si un cont de twitter

13 comentarii la „Adberatii.ro (episod pilot) – un proiect comun TVdece.ro si Gaben.ro”

 1. Serialul se vrea doar pentru ardeleni/maramureșeni? :)) După ce că vorbiți amândoi cu un accent destul de pronunțat, mai aveți câteodată și un debit verbal de speriat! Plus câteva regionalisme de care n-am auzit niciodată, și eu oarecum mai am de a face destul de des cu partea aceea de țară 😀

 2. Nimeni in comment-uri nu si-a spus de fapt parerea despre initiativa (ca d-aia e pilot, sa se culeaga reactii ca sa stiti daca mai continuati, nu?). Asa ca vin si zic: sa nu care cumva sa nu continuati ca ne suparam! 🙂 Superidee, lasati si accentul naturel asa cum e, subiecte aveti de unde lua, eventual pe viitor va puteti invita si jumatatile la discutii! Bravo mai baieti, bravo!

 3. Suuuuuper fain. Eu zic (o parere personala) sa o tineti tat ase !!!! La cat material este peste tot, puteti sa faceti concurenta la „Tanar si nelinistit”. Adica ziua si postarea.
  Felicitari multe si LA MULTI ANI.

  PS. Si sa tii ca te urmaresc de ceva vreme. Esti pe lista cu: Hadean, Gog, Groparu, TvDeCe, s.a.m.d. sau etc…etc….etc. (ogaza stie de ce !!!!)

 4. Mie imi pare rau dar mie imi place de Galban , e natural , celalalt doar incearca sa se impuna. Galben e natural . Bravo Galbanu !!!.

 5. ha ha – o discutie de genu ar fi fost si mai dinamica daca in ea ar fi fost inserata si ..ceremonia tuicii! 😉
  Deja imi si inchipui un final in care verdele vacii indeamna la contemplatie ..la armonie .. cu sine ..cu natura .. cu vaca roz …. :))

  Oricum, poti incepe cu incredere serialul!
  e de actualitate!

 6. Ca si idee! Majoritatea copiilor idioti din America cred ca vacile sunt mov. A mai remarcat cineva canapeaua? :)) Sunt sigur ca in cutiile alea aveti lapte!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.