Buletin special pentru Oana Zăvoranu

am ajuns la concluzia

personală că Oana și

cei care au mintea ei, ar

trebui să fie cumva deosebiți de

restul oamenilor  de pe planeta

16 comentarii la „Buletin special pentru Oana Zăvoranu”

 1. :)))))))))))) problema e ca nu era vie gaina sa o puna la jumulit si in oala :))cat despre oana, nu am ce sa comentez,se stie cum e. cei inselati de vrajitoare mai merita inca o amenda, treb amendati pt posesia ilegala de prostie.

 2. Mi se pare super amuzanta Oana asta..ea e pe teaba ei..toti ii zic ca e proasta, nu conteaza, ea isi promoveaza prostia in continuare..probabil atat i-a mai ramas. Cat despre teapa…asa ii trebe daca umbla pe la biserici si vrajitori in loc de politie.

 3. Articolul asta mi-a adus aminte de treba cu „moastele”. Cam acelasi lucru – „Cat de prost sa fii sa mergi la vrajitoare (sau la moaste) ca sa nu ti se strice masina?!? sau mai tare sa iti faca o vraja de „departare” a amantei de sotul tau ?!?” Trebuie sa ai ceva probleme serioase cu „tigla”
  de pe casa. Din pacate cam astfel de oameni mai traiesc inca in Romania, desi poate ca nu ar fi trebuit.

 4. Propunere:

  Vrajile sa fie facute numai asupra animalelor comestibile, in stare proaspata si gata preparate, pentru consum imediat. Asa vedem daca „vraja” este buna sau rea si stim cum reactionam cand aruncam cu „contravraja”.

 5. felicitari.. nu doar pt actiunea ” dadeschidetiochiicadenuvadoarebuzunaru” ci pt toate posturile… sincer mie unu mi se par foarte relaxante si izvorite dintr-o minte cu adevarat „hodinita” si asta in sensul cel bun al cuvantului. astept posturi in continuare iar ca o idee … sa nu neglijam actiunea continuua traditionala genetica a parintilor care trag de urmasul, urmasa familiei sa zica ba o poezie, ba sa cinte ceva orice numa sa releve impresionantul bagaj artistic( fie vb intre noi mostenit de la partea feminina a familiei)

 6. Salut! E foarte amuzant ceea ce spui şi am râs cu gura până la urechi, sincer. Subiectul nu e, totuşi, „Oana Zăvoranu”, ci starea întregii naţiuni, care aşteaptă să se producă minuni, la un nivel superior fanatismului religios. Am intrat in disoluţie la toate nivelurile. Oana e doar emanatia culturii româneşti actuale, dar nu , vai, un exemplu singular, iar eu nu gust genul acesta de „spectacol”, pe care ni-l oferă, cu atât de mult entuziasm, televiziunile de tip „praf”. Justiţia se pierde în detalii… Urmează ca partidul de guvernământ să înainteze la Guvern, proiectul de lege privind interzicerea aruncării peste gard a găinilor negre. Cum poti să demonstrezi că respectiva găină era moartă în momentul aruncării? Poate a murit în urma căderii, sau a facut stop cardiac. De unde să iei o vacă moartă, totuşi? Vacile, ca şi boii, nu mor niciodată în momentul când ţara are nevoie de moarţile lor, ci mult mai târziu, când deja e prea târziu. O sa scriu o carte cu subiectul ăsta.
  Abia aştept să te revăd. Toate cele bune!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.