Papusa care se … sau face …

Nu o să vă vină să credeți.

Este de cumpărat o păpușă

care face … caca.

are nevoie de scutec

trebuie sa o speli…

19 comentarii la „Papusa care se … sau face …”

  1. Super tare …. chiar mi-au dat lacrimile. De mult nu am ras asa de bine. Iti doresc spor in ceea ce faci si incearca pe cat poti sa nu te schimbi ca esti foarte tare asa cum esti. Te „tzuc”.

  2. Si sai plange. Daca o strangi tare de mana dreapta. Si uita asa se creeaza o generatie de nici psihopati. Chiar nu vad nimic educativ sau amuzant in a face o papusa sa planga.

  3. pp ca pt copii peste 5 ani.. ca aia mai mici o mai baga si in gura si o sug.. sau poate defapt cacutul ala e ceva comestibil.. =))

  4. Parerea „mea” este ca urmatoarea papusa va fi papusa :senator,deputat si de ce nu PRESEDINTEEEE.Si asemanarea este foarte buna „toti se caca pe ei si de facut nu fac nimic”.Producatori dati bataie la papausi ca vine vremea lor.

  5. Pingback: Papusa care face caca | GumiBobo :: Divertisment 100 la 100

  6. Eu am primit ceva mai tare, statuia unui cantaret negru cu par mare. Ce este de fapt, un burete de spalat vase, cred ca ar fi mai bun pt copii asta decat o papusa, macar asa la 2 zile sa-i spele parul.

  7. no fii atent ticu ce mi-o trecut prin bila legat de papusa asta cacacioasa. oare daca-i dai prune, sau orice alt fruct sa-l manance si in loc de scutec pui un borcan la dosu ei nu face gem sau dulceata mai frate? io sincer m-am saturat sa culeg fructele, sa le spal, sa le curat, sa le fierb, etc etc. ii dai prune, o agiti bine si-i pui borcanul la curutz si uite-asa iti umpli camara fara efort pe iarna. no ce zici, nu-i buna ideea? sa vezi atunci cum s-a cumpara papusa asta:))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.