SMS Cluj 2011

Am fost speaker la o conferință. Pentru prima oară in viață. Și eu sunt la fel de mirat ca și voi pentru că oamenii de la Revista Biz au avut curajul să mă cheme pe mine… să vorbesc… Acuma trebuie să înțelegeți că eu am mai vorbit unor mulțimi de oameni. La nunta mea. Vreo 120 de persoane. Aici au fost undeva în jur de 300…

Am ocupat același panel cu CrivăţTvdeceRobiCiulea și Marian Hurducaș. Și am avut niște emoții… grup.

dar prezentarea a ieșit cumva, bine. Plus că am lansat un clip care între timp a devenit viral. lucru care iar e bine. Dar cel mai bine e că am avut onoarea să îi cunosc și plăcerea să îi reântâlnesc pe unii dintre cei mai influenți oameni din social media românească.  Cristian Manafu Georgiana Gheorghe, Mihaela Nicola, Grant Mckenzie, CostinVictor KapraAdrian HădeanCristi China-BirtaRadu Bazavan … sper să nu fi uitat pe nimeni.

Faini oameni!

Foarte fain. Și foarte educativ.

Vă las mai jos prezentarea

Marta îți mulțumesc pentru șansă și pentru încrederea pe care ai avut-o în mine.

10 comentarii la „SMS Cluj 2011”

  1. Pingback: Sunday’s Media Recap | hoinaru.ro - Un blog intr-un pahar cu apa

  2. Iti dau o idee: incepi sa inviti VIP-uri la plimbarile cu masina. Gen, discutia saptamanii cu X-ulescu. Faceti show-ul la volan.
    In rest, mentine-ti stilul pentru ca este fain si te apreciem pentru limbajul civilizat.

  3. Am observat ca nu stai bine cu talia, eu pot sa-ti ofer solutia pentru un fizic mai placut si un ten mai deschis. Contacteaza-ma si vei fi uimit de rezultate!

  4. Pingback: Miercuri , inainte de Craciun |

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.