OMULE, ESTI DEJA VIRAL!
Amici mei de facebook de la Brasov te sharuiesc intr-o veselie!
Mi-ai deschis o linie de business destul de serioasa, am deja comenzi pentru vreo 20 de litre de horinca! Vin la Salsig de Sarbatori, poate ne ciocnim in Baie zilele alea!
Nu am stiut cum se bea tuica dar acuma nu voi mai avea rusine de a bea. Foarte bun tutorialul mai ales pentru cei amatori cum am fost eu. Nu stiam de ce nu rezist la tuica dar de fapt nimeni nu rezista pentru ca cei care rezista folosesc tehnica ta. Si apropo, felicitari pentru video, bati toate recordurile azi. 😀
In butoiu’ in care se tine pălinca se pun cateva prune uscate, să vezi numa’ ce culoare si aromă primeste pălinca, nu că asa n-ar fi bună da na…. mă intelegi ce vreau sa zic. Referitor la tehnica de beut pălinca, da, asa se bea.
Deci imi cura ghin gura… Si azi n-am voie la d’astea ca m-o pus cin m-o pus sa-mi fac vaccin antigripal si o zis tanti asistenta ca nici vorba. Amu dreptu-i ca daca bei tuica la dracu-ti mai trebe vaccin ?
Aia cu paharele ar trebui sa fie lege. Mi-ai dat la restaurant tuica in pahar „din alalalt”, ar trebui sa dai faliment, sa ti se inchida restaurantu, sa orice…
Pretine,
Esti simpatic dar nu uita 2 lucruri:
1.Burtica ti-e cam mare.
2.De regula burta creste ,mai ales daca bei spirtoase si mananci multa carne de porc, din cauza maririi ficatului.
Asa ca opreste-te pana mai poti. 🙂
Un an nou fericit.
Excelent material. As putea adauga ca tuica se poate pastra si in congelator. Mi-a placut foarte mult modul de exprimare si de prezentare. Tine-o tot asa. La multi ani!
Bravo pentru ritual ! Dar cand vrei sa bei , bei si din oala nu cu degetarul !Moda este de la votca , ea se tine in ghiata sa nu se evapore alcoolul,Coniaul se tine in gura sa se evapore si atunci sa-i simti aroma !Distilatele din fructe se dau de dusca , pe gat sa nu le simti ! Tuica este distilat de pruna ce in sud are 27-28 grade , in Ardeal se numeste palinca sau horinca si la a doua distilare ajunge pana la 50-55 grade , rachiul poate fi distilat din fructe si se poate be din glaja ! Daca asta-i secretul bautului , ori te apuci , ori nu te incurci ! Bea , dar nu-ti bea mintile , poti sa bei pana ti-o sta limba pluta ! Poate o facem candva , cat ne tin picioarele (la scaun) ! Succes pe mai departe !
Fain site. Te destinzi nu gluma;). Da asta cu lectia de baut tuica nu o inteleg. Daca radeai credeam ca-i o gluma, da’ dag de sama ca esti serios. Profesionistii intr-ale tuicii, zic io, beu de oriunde si in orice conditii tuica. Si-apoi tat dichisu ala descris de Maria Ta imi pare cod de bune maniere la baut wischi la ora septespe. Tuica de-aia ii tuica si nu ne ferim de ea (noi, morosenii), ca-i de-a pamantului, de-a omului de rand.
nu pot sa cred asa ceva 🙂 tu nu esti cu toata tigla pe casa mai 🙂 si eu sunt de aici dar nu pun gura pe talinka , mi-e rau doar de la miros , cum de nu ai zis nimic de margele 🙂 asa e palinka buna cu margele , sau cel putin asa zic altii 🙂 da imi place cum ai explicat , sa traga lumea aer in piept , zici ca sa isi faca curaj sa bea 😀 daca te pui la masa cu cei din Mara
( Desesti ) nici unul nu o sa traga asa aer in piept , poate o sa imbuce o bucata de slana dupa 😀
candva, o sa-l filmez pe bunicul meu. sa vezi cu cata delicatete bea tuica. :))
Sigur nu trebuia sa inchei cu „v-am tuicat?”:))
iti raspund la prima bauta impreuna! :)))
Parca ardelenii spunea palinca.
Palinca se spune in alte parti. Aici se spune horinca! Dar e facut sa priceapa toti, ca daca spunea horinca, nu pricepeati :))
Am comis un pacat ca am baut direct din sticla? Sau daca nu ai pahar la indemana, merge postalita sticla? :))
Pingback: Continut video pe blog. – cabral.ro
Pingback: Cum sa bei tuica « Madpenguin
bănuiam eu că greşesc pe undeva că o beau cu borcanul… 🙂
Nimeni nu bea 65 de grade bată-te! Aia-i să o pui pe vată şi vata pe genunchi când se schimbă vremea afară :))
La horincă, 50 de grade-i suficient. Atunci ii numa bună şi te încălzeşte pe grumaz… ai ce poftă mi-ai facut!
ptiu drace, am baut ca prostu 20 de ani…
Felicitari :))
M-am imbogatit cultura generala…
P.S: Trebuia sa mai zici si ceva de vre-o durere de masea sau cand e frig afara…
Gabene, te-o primit în sfîrşit femeia în casă? Nu de alta, dar pînă amu numa în maşină te-am văzut :))
Precis numai ala ala unul a fost?Mi sa parut cam goala sticla!!Si la noi la Bistrita tot asa se bea !!Adica cu paharelul!Dar mai multe !!!!!!!!
OMULE, ESTI DEJA VIRAL!
Amici mei de facebook de la Brasov te sharuiesc intr-o veselie!
Mi-ai deschis o linie de business destul de serioasa, am deja comenzi pentru vreo 20 de litre de horinca! Vin la Salsig de Sarbatori, poate ne ciocnim in Baie zilele alea!
absolut beton!!!
Pingback: Cum Fu la SMS Cluj - Noob Experience
Esti genial!! Te-am aratat si explicat amicilor din US bautori de whiskey :))
Pingback: Din nou SMS Cluj | Daniel Rus
Pingback: Tutorial de baut tuica « NeKociKa's bluog
F tare! Il asteptam si pe Remeș cu niste tips despre cum sa bei tuica
i-ai umilit pe japonezii cu ceremonia ceaiului! :)) :))
Esti haios. Hai noroc.
Ah – cica la tuica de sub 40 de grade i se zice febra. De fapt asta voiam sa scriu – poate poti comasa comentariile.
Nu am stiut cum se bea tuica dar acuma nu voi mai avea rusine de a bea. Foarte bun tutorialul mai ales pentru cei amatori cum am fost eu. Nu stiam de ce nu rezist la tuica dar de fapt nimeni nu rezista pentru ca cei care rezista folosesc tehnica ta. Si apropo, felicitari pentru video, bati toate recordurile azi. 😀
In butoiu’ in care se tine pălinca se pun cateva prune uscate, să vezi numa’ ce culoare si aromă primeste pălinca, nu că asa n-ar fi bună da na…. mă intelegi ce vreau sa zic. Referitor la tehnica de beut pălinca, da, asa se bea.
Pingback: Cum sa bei tuica profesionist | GumiBobo :: Divertisment 100 la 100
Deci imi cura ghin gura… Si azi n-am voie la d’astea ca m-o pus cin m-o pus sa-mi fac vaccin antigripal si o zis tanti asistenta ca nici vorba. Amu dreptu-i ca daca bei tuica la dracu-ti mai trebe vaccin ?
Aia cu paharele ar trebui sa fie lege. Mi-ai dat la restaurant tuica in pahar „din alalalt”, ar trebui sa dai faliment, sa ti se inchida restaurantu, sa orice…
De mare angajament postarea asta! trebuia postata in 2007, sa stie si nuntasii de la nunta mea cum se face treaba buna, ca s-a lasat cu victime :))
eu am facut scoala cu ei la mine la nunta! :)))
de stiut 🙂
Pingback: Crăciun tradiţional românesc în Mărginimea Sibiului şi nu numai « Dar vai!
Pingback: Fără controlori în RATB? | Adrian Ghiorghiescu
Pingback: Gaben.ro » SMS Cluj 2011
Pingback: Cum se bea tuica by gaben.ro — Cuibus – Tomorrow starts today
Trebuia sa zici v-am Tzuicat 🙂
foarte tare, m-am uitat de mai multe ori sa imi intre bine in cap, amu stiu cum se face, merci 😉
interesant simpatic si util
Tocmai am primit linkul de la un prieten, e beton tata, ce bucurie ne-ai facut de sarbatori.
Sarbatori fericite!
Pretine,
Esti simpatic dar nu uita 2 lucruri:
1.Burtica ti-e cam mare.
2.De regula burta creste ,mai ales daca bei spirtoase si mananci multa carne de porc, din cauza maririi ficatului.
Asa ca opreste-te pana mai poti. 🙂
Un an nou fericit.
Excelent material. As putea adauga ca tuica se poate pastra si in congelator. Mi-a placut foarte mult modul de exprimare si de prezentare. Tine-o tot asa. La multi ani!
Bravo pentru ritual ! Dar cand vrei sa bei , bei si din oala nu cu degetarul !Moda este de la votca , ea se tine in ghiata sa nu se evapore alcoolul,Coniaul se tine in gura sa se evapore si atunci sa-i simti aroma !Distilatele din fructe se dau de dusca , pe gat sa nu le simti ! Tuica este distilat de pruna ce in sud are 27-28 grade , in Ardeal se numeste palinca sau horinca si la a doua distilare ajunge pana la 50-55 grade , rachiul poate fi distilat din fructe si se poate be din glaja ! Daca asta-i secretul bautului , ori te apuci , ori nu te incurci ! Bea , dar nu-ti bea mintile , poti sa bei pana ti-o sta limba pluta ! Poate o facem candva , cat ne tin picioarele (la scaun) ! Succes pe mai departe !
Pingback: Watch ALL the Gaben movies! « Denisa Bârgău
Da! Aprob și confirm! Rețeta e bună și funcționează GARANTAT 100%! 🙂
Să ne trăiești, mare Gaben! 😀
mare sef, multam fain!
Pingback: Cum sa bei tuica » Madpenguin
Pingback: GPS-ul e misogin – DANIEL SIMA
Am inteles ca exista versiunea cu subtitrare in engleza.
Gabi, imi poti da un link ?
Fain site. Te destinzi nu gluma;). Da asta cu lectia de baut tuica nu o inteleg. Daca radeai credeam ca-i o gluma, da’ dag de sama ca esti serios. Profesionistii intr-ale tuicii, zic io, beu de oriunde si in orice conditii tuica. Si-apoi tat dichisu ala descris de Maria Ta imi pare cod de bune maniere la baut wischi la ora septespe. Tuica de-aia ii tuica si nu ne ferim de ea (noi, morosenii), ca-i de-a pamantului, de-a omului de rand.
Pingback: Cum a fost la Roblogfest 2012 – Ediţia #7 | BLOGmania
nu pot sa cred asa ceva 🙂 tu nu esti cu toata tigla pe casa mai 🙂 si eu sunt de aici dar nu pun gura pe talinka , mi-e rau doar de la miros , cum de nu ai zis nimic de margele 🙂 asa e palinka buna cu margele , sau cel putin asa zic altii 🙂 da imi place cum ai explicat , sa traga lumea aer in piept , zici ca sa isi faca curaj sa bea 😀 daca te pui la masa cu cei din Mara
( Desesti ) nici unul nu o sa traga asa aer in piept , poate o sa imbuce o bucata de slana dupa 😀
cine doreste Palinca buna sa ma sune sunt din Baia Mare .
sau mail la adresa respectiva mai bine ca sa nu ma sune toti cu tot felul de probleme la 12 noaptea
Pingback: La cazanul de palinca « Vinul din Cluj