Fost-am si la Alba Iulia (reklama)

Așa precum nu stiați am fost la Alba Iulia. La finala Cupei României Gold Corporation la Rugby. 

Am reușit să ne strângem vreo 26 de oameni, onlineri și cititorii lor și am plecat cu un autocar spre marele meci. Am mai cules niște ”suporteri băimăreni” din Cluj și am înfruntat cu îndârjire frigul și tentativele de ploaie, alături de aproape 6000 de suporteri și de omologii noștri onlineristici din județul timișean. Am dat fiecare ce am putut, am strigat de am răgușit, am scandat și am sărit alături de galerie și am agitat bannerele care din putere. Din păcate echipa adversă și-a dorit mai mult acest trofeu și am fost învinși fără drept de apel. Dar, rămâne meciul frumos, duelul galeriilor precum și plăcerea de a vedea un asemenea meci. Rămân plăcut impresionat de tot ce este legat de acest sport și vreau să mulțumesc atât cluburilor participante cât și suporterilor și sponsorilor pentru că ne-au invitat și ne-au oferit oportunitatea de a participa la această finală.

din partea online-ului băimărean au participat: Vlad Cucu (care a fost așa de impresionat de meci și de atmosferă încât s-a logodit în seara aceea…), Andrei TaloșRobert Bandi, Denis Darian, Alexandru GherghelMihai ȚăranuAdriana Pop. Iar din echipa de onlineri timișeni am stat la povești cu drag (din nou) cu Cristina (șefa gupului) și cu Tudor (unul din mulții sîrbi care preseteaza la sîrb.net…). mai pun după ce mă dumiresc cine a mai participat … Și bineînțeles că nu au lipsit cei 4 crai de la răsărit, albanejii Maka, Emanuel, Jorjh și Marius. Și cum nu se putea un eveniment fără el, l-am avut în tribună și pe Chinezu. pe cine am uitat să mă tragă de mânecă…

Cât despre tombolă… am avut niște câștigători în grup… chiar și eu am câștigat o minge. Toate bune!

Și seara pe drumul spre casă, autocarul Științei s-a stricat și noi ne-am oprit și i-am luat spre Baia Mare unde erau așteptați la o festivitate de premiere. Nu vă puteți imagina ce oameni faini sunt! A fost o experiență extraordinară!

Poze mai jos! 

Atât!

7 comentarii la „Fost-am si la Alba Iulia (reklama)”

  1. Deci exact cum ai spus tu , a fost un eveniment si o mini excursie foarte frumoasa o experienta extraodinara , iar jucatori de la stiinta baia mare ,niste oameni veseli si cu voie buna , au spirit de echipa se stiu distra chiar si dupa infrangere, meciul a fost superb chiar daca nu am luat aurul tot suntem campioni. Iti multumim pentru ca ne-ai gazduit.Speram sa mai fie astfel de evenimente sa ne strangem in numar si mai mare si sa ne distram la fel cum a fost sambata.

  2. Pingback: Aberatii aproximativ utile din domeniul prezentului… » …si am fost la finala de la Rugby!

  3. Bravo Timisoara (ca aici is la facultate), bravo Baia Mare (ca e un oras special pentru mine). sanatate 🙂

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.