5 comentarii la „Daca fata nu-i virgina bagam un om in puscarie!”

  1. icsulescu–> Rugaminte: Omul asta ne mai descreteste si noua fruntile, iar tu vii ca sa ii faci morala.
   Scrie si tu alta data ceva frumos, si mai invata sa apreciezi ce fac altii … si adu-ti aminte de vorba aia cu ciobu’ si cu oala :))

 1. Păi m-am gândit … şi nu îmi place concluzia la care am ajuns fiindcă situaţia e „de pork”.
  Eu inteleg că în Evul Mediu o fată se căsătorea la 12 ani şi facea copii pe la 14 iar un bărbat mergea la oaste la 16 ani … da’ nu mai suntem în Evul Mediu !
  Acu’ e şi treaba ăluia de se băgă în toată tărăşenia asta (ginerică) că el, sigur a luat-o de „nou-nouţă” şi dacă i-au dat-o „folosită” iese scandal mare de tot, ca la ţigani – cu săbii ninja :)).
  Mie nu mi-a plăcut niciodată treaba asta cu ţiganii care au „legile lor”, „justiţia lor” şi altele numai „ale lor”. Frate, dacă trăieşti în România, te supui legilor României, îţi face dreptate justiţia din Romania şi te integrezi în toate celelalte „ale noastre”, asta fără să însemne că îţi pierzi identitatea, apartenenţa la minoritatea din care faci parte. Da’ statu’ e „flasc” (e „erect” numa’ din când în când, selectiv şi cu cine poate, când dă amenzi sau ia taxe) aşa că dacă eşti o minoritate da’ faci tărăboi ca o majoritate, se poate să te doară-n pix de legile şi instituţiile României. Iar ăia de aplică legile o fac „varză”, după ureche şi „de la fiecare după posibilităţi”.
  Concret, eu nu cred că ginerică înfundă puşcăria, pun pariu că certificatu’ îi va fi „favorabil”.
  Oricum, proiectul de Cod Penal – forma transmisă Parlamentului, „spune” că se incriminează „raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise de un major cu un minor CARE NU A ÎMPLINIT VÂRSTA DE 13 ANI” … scăzând astfel vârsta consimţământului sexual de la 15 ani la 13 ani … o fi pentru a „satisface” nişte „nevoi” ?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.