wing women

De weekend am luat un tv din asta mai mic.

da cu mouse-ul un click… sau cu degetul daca ai un device din ala

tactil sau ceva…

mai trebuie sa va zic cum și ce să faceți?

 

5 comentarii la „wing women”

  1. Da’ wing womanu’ nu isi pune cardul la bataie cand nu ne mai ajunge al nostru, intelegi? Aia e problema care trebuie rezolvata, de aia sunteti dusi la cumparaturi!

  2. Eu ce sa spun … ai dreptate in ceea ce spui, nu zic nu.
    Da’ uneori poate sa apara o problema … se poate observa (SIMTI, mai bine spus, si vede din bonurile fiscale) ca daca merge cu o prietena, cardul se „subtiaza” mult mai rapid. Adica : daca prietena / logodnica / amanta / sotia se duce cu o prietena la cumparaturi exista riscul sa cumpere mai mult decat cumpara atunci cand este barbatul cu ea. Asa ca barbatul are de ales : o lasa cu prietena (/ etc.) sau incerca sa tempereze avantul întru sustinerea diferitelor economii mondiale (ca productie romaneasca mai mult canci). Eu unul am vazut un fel de „escaladare” a „furiei cumparaturilor”, cand sunt doua, ca se „sustin” reciproc, se „completeaza” reciproc, se „potenteaza” reciproc, întru ruinarea barbatului (mai ales la figurat, ca te apuca gandurile, de vorbesti singur sau, daca ai wingman, vorbesti cu el, da’ parca vorbesti in pestera ca el este ecou ca si el iti zice aceeasi treaba …).
    Ce este mai usor de „suportat” ? – elocventa cu care iti explica femeia diferitele avantaje sau dezavantaje pe care le are o pereche de papuci (pe care vrea sa o cumpere) faţă de alta pereche de papuci, sau elocventa cu care iti explica avantajele faptului ca a cumparat doua perechi de papuci ? Eu unul as prefera sa fiu de faţă fiindca acest lucru m-ar face sa cred ca am si eu un cuvant de spus, inainte de a ma trezi vorbind singur cu bancomatul …

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.