Spiritul malefic de pe munte!!!

asta e un film de groază…

click pe teveu

acuma pe triunghiul ala alb…

da.  ala!

nerecomandat persoanelor rele.

de inima…

2 comentarii la „Spiritul malefic de pe munte!!!”

  1. Zici ca-i precum cu varcolacii la luna plina … se umfla de se rup hainele pe ei, li se injecteaza ochii, le cresc canini de carnivore si ghiare-brici … spume la gura si maraituri insetate de sange … asa, cam ca astia care, dupa ce si-au „târşâit papucii” cu 10 – 15 km/ora toata ziua, pe la 10 noaptea dau de 100 de metri de bulevard liber si se dezlantuie ? 🙂

    E locul !

    Daca vrei sa scapi de varcolacii astia posedati tre’ sa le bati un ţărus in inima. Ma gandeam ca, pe acelasi principiu, daca locul este posedat tre’ sa-i bati un ţărus in mijloc, asa, in „inima”, pe linia aia de separa sensurile de mers. Da’ asta s-a facut deja, ăia de la primarie au fixat niste „ţărusi” pe mijlocul unor bulevarde da’ degeaba, locurile au ramas la fel de posedate, cand ajung in linie dreapta, li se injecteaza ochii, le apar coltii si trec astia fara nici un fel jena peste „ţărusi”.

    Deci cu ţăruşii nu tine … ce altceva ii poate „exorciza” ?

    Sau mai bine profiti de loc si mai scoti un ban … ca scotienii au facut din asta un business foarte lucrativ … hai ca i-ai „vandut” un pont tare de tot ministrului turismului : „Mai tare decat Dracula ! Muntele GUTÂI ! Va avertizam ca urmeaza evenimente socante ! Daca va tremura piciorul pe acceleratie mai bine renuntati !” si asta cu Matiz-uri de inchiriat la un pret modic de numai 50 lei/Km.

  2. E adevarat. Daca ai condus matiz stii cat e de distractiv de condus si cat e de frustrant ca nu merge mai tare/bine/puternic. Asa ca pe serpentine te poti distra cu el si ii dai in gura, pe loc drept sezi bland ca oricum nu faci mare lucru si nu impresionezi pe nimeni.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.