Antreprenori si dezvoltatori – Vine NetCamp editia a V-a!

Dacă ai un proiect web. Sau o idee… Dar nu știi ce te-ar putea aștepta când pleci la drum ai o singură soluție: NetCamp 2011 sectiunea Start-Up Now!
Te inscrii cu ideea sau proiectul deja existent la Net Start-Up, o competitie care iti ofera expunere, dar mai ales sfaturi concrete si utile de imbunatatire. E cea mai buna cale de a te testa ca antreprenor.
.
Dacă ești dezvoltator de proiecte web sau aplicații mobile și vrei să vezi care sunt direțiile spre care se îndreaptă industria și care sunt tehnologiile și tendințele domeniului, trebuie să fii prezent la NetCamp 2011 sectiunea  WeWorkWeb
MobileDev ramane in continuare singurul eveniment din Romania care strange dezvoltatorii de aplicatii mobile pe orice cele mai importante platforme.
Si pentru a oferi acces la eveniment unui numar cat mai mare doritori, organizatorii au taiat foarte mult taxele de participare si au gandit pachete pentru orice buzunar.
.
Iar daca esti student și vrei să participi poti primi o invitatie daca raspunzi creativ la o   intrebare.
Totul e descris pe
Pe 22 noiembrie 2011 va avea loc cea de-a cincea editie NetCamp, la Crowne Plaza Hotel, primul eveniment din Romania dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web.

 

6 comentarii la „Antreprenori si dezvoltatori – Vine NetCamp editia a V-a!”

  1. Unele englezisme sunt destul de cretine sa fiu sincer, si nu stiu de ce intotdeauna se merge pe aceste denumiri: CEO frate.. nu mai sunt sefi. O secretara e Manager PR si alte balarii.
    Viorel Spinu zice: „Capacitatea de a te FOCUSA pe o idee”. Acum fara nici cea mai mica ofensa, dar dam dracu’ limba romana pentru niste englezisme?! Unde mai pui ca suna si prosteste.

    1. sunt de acord cu tine, dar…
      pentru antreprenorii de web CEO e mai simplu de inteles de un partener din India sau Mexic decat administrator sau director executiv. denumirile sunt cele internationale pentru ca e o piata globala. nu una regionala.
      despre restul englezismelor care nu-si au locul intr-o propozitie nu prea avrem ce vorbi…

  2. Sunt perfect de acord cu tine, mai ales atunci cand conduci o afacere „internationala”. Este si normal sa ai astfel de denumiri pentru a intelege si un altul ce statut ai in firma respectiva INSA, m-am scarbit de toti „sefii” de buticuri de colt sau de un magazin de cartier, care se prezinta „CEO” frate… Deci, anteprenorii sau businessman-ii ce fac afaceri si cu alte tari, se exclud deoarece aici se intelege.

  3. Prezentarea video nu stiu daca e pentru posibili antreprenori pentru ca aia stiu ca internetul e o piata globala, ca poti „activa” de oriunde si ca poti face bani.
    La ora la care postez eu comentariul nu exista nici program nici lista de vorbitori. Bine totusi ca pot plati taxa.
    Cred totusi ca evenimentul e mai zdravan decat prezentarea (asa cum e ea acum cu 2 saptamani inainte de start)

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.