Webstock conferința, premierea și petrecerea – a doua zi în București

A doua zi în București a fost dedicată în întregime conferinței Webstock. Am să vă spun din start că e fost o premieră pentru mine. Nu am mai participat la asemenea conferințe. Nici măcar în alte domenii.

Am fost absolut uimit de magnitudinea evenimentului. Cred că au fost în jur de 600 de oameni. Am auzit în treacăt numărul acesta, dar nu sunt sigur. Ce pot să vă spun cu certitudine e faptul că toate locurile au fost ocupate, iar la workshop-uri, nu am mai prins loc în sală la prezentarea lui Chinezu. Despre bere… sau ceva…

Organizarea a fost absolut ireprosabila. Chiar dacă au existat probleme, noi cei din sală nu le-am simțit absolut deloc. În rest, lume bună, oameni foarte faini și o adevărată oportunitate de networking.

Ce rețin, cu scuzele de rigoare pentru cei pe care nu îi voi menționa:

Cabral – își cunoaște primii 100 de comentatori. Povestește cu ei le știe problemele. Si ce consideră el că e mai important, dialogul. Chiar dacă ai o părere opusă, chiar dacă conlocutrul tău greșește flagrant. Nu trebuie să te cerți cu absolut nimeni.

Vlad Petreanu – a făcut o pledoarie pentru online în defavoarea presei tradiționale

Zoso a făcut o  prezentare simplă dar foarte bine argumentată a vieții sociale / profesionale a unui blogher profesionist

Răzvan Baciu a deschis puțin cutiuța cu minuni tehnologice, ca să ne dea măcar o idee despre gadgeturile viitorului.

Chinezu – așa cum v-am spus deja a făcut o prezentare despre… bere. Nu a folosit material didactic, în schimb a reușit să umple o sală de conferință.

Costin a vorbit mai pe șleau despre banii care se pot face pe blog. Sau cu blogul…

Bobby VoicuDan DragomirCristi Dorombach şi Vali Petcu au răspuns pe rând la întrebările publicului și ne-au povestit despre problogging.

Cel mai frumos moment a fost povestea lui Ivan Patzaichin. Extraordinar om. Am aplaudat minute în șir si i-am strigat numele exact ca de la peluza unui stadion de fotbal. Excepțional! Iar proiectul lui e o mare reușită!

Premiile le găsiți pe pagina de facebook a evenimentului. O remarcă ar fi premiul primit de prietenul nostru visurat. La mai mare, șef, și să ne trăiești!

După conferință am mai avut un mic eveniment de bifat, fac un post după, să nu amestecăm lucrurile.

Cireașa de pe tort a fost, așa cum multă lume se aștepta, petrecerea cu karaoke de la The Floor. Apoi, dacă mă întrebați p mine, n-a fost nimic la podea. A fost un hai și o voie bună cum nu se poate povesti… Poate că or să vă ajute pozele. Pe care le-am luat și eu de la Sorin și de la Tudor. Că la băute nu m-am dus cu aparatul… că eram pregătiți pentru niște vitejii…

3 comentarii la „Webstock conferința, premierea și petrecerea – a doua zi în București”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.