#clujbrandstour – Gimmy

E un bun vânzâtor. Știe și el asta și nu pierde vremea. Știe cum să vorbească cu tine și te privește direct în ochi  exact ca un boxer. Vrea să obosești, vrea să îi cedezi! Vrea să îți vândă! Asta e singurul lui scop și nici măcar nu încearcă să ascundă asta…

Reziști. Știi că o să fie greu, dar reziști. Ți-ai propus asta de foarte mult timp, așa că nu o să cedezi după 5 minute de povești. În fond … sunt atât de mulți oameni ca și tine… De ce ar trebui să fii tu cel care îi cade în plasă?

L-ai subestimat. Chiar aș putea să pariez că îi face plăcere situația. Îl motivezi… Simte încăpățânarea ta, așa că schimbă strategia. Vrea să-ți arate Fabrica. Nimeni nu l-a mai refuzat după ce a văzut Fabrica. Și după zâmbetul pe care îl afișează e sigur că vei cădea ca o molie după ce atinge un bec fierbinte…

Așa că după un text subtil, te aduce în mijlocul Fabricii… Culoare, multă culoare, aer curat, mișcare, organizare, curățenie! Absolut incredibil. Oameni zâmbitori, mereu dispuși să te ajute, amabili, prietenoși.

El, vânzătorul te privește cu coada ochiului. Șmecherește. Știe că ești prea copleșit acum. Știe că ai nevoie de timp să poți procesa atât de multă informație, atât de multă culoare, atât de mult aer curat… Dar în momentul în care începi să înțelegi, atacă! Vorbește acum mult mai repede. Se grăbește!  Îți prezintă aparate, săli, mașini, accesorii, vestiare, instructori, programe!

E de neoprit. Fuge de la un aparat la altul, îți prezintă avantajele pe care le oferă, îți explică cum fac alții și unde greșesc, te pune să încerci. Mângâie cu dragoste aparatele. Apoi te îndeamnă să stai, să vezi cât e de comod, cât e de eficace, să încerci. Îți povestește despre pardoseli, despre aerul condiționat, despre muzica specială, despre programe… E cuprins de un entuziasm molipsitor. Atât de molipsitor încât nu mai reziști.  Cedezi. Și cumperi!

Cumperi sănătate! E lucrul pe care Liviu Alexa îl vinde!

Sănătate!

Și unde se produce? La Fabrica de Sănătate! La Gimmy!

Cluj Brands Tour este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca.

Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt:

Banca TransilvaniaNapolactVitacomFarmecJolidonUrsus şi Trilulilu,

iar ca parteneri îi avem pe:

Best Western Plus Fusion HotelAutonomLudwig Bavarian BierhausStarbucks şi Webfactor.

Un comentariu la „#clujbrandstour – Gimmy”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.