Baba eterna de la geam.

Pentru audio, vă rog să dați un click pe

Continue reading »…

da pe ăla albastru…

si acuma, un click pe play

Baba geam

8 comentarii la „Baba eterna de la geam.”

  1. Noi avem cate una cam la fiecare scara. E ceva organizatie secreta probabil.
    Au ceva meeting la o anumita perioada cand isi dezvolta planul de a .. nu stiu. Un plan diabolic probabil

  2. Babele mele sunt mai șmechere că toată ziua stau plantate pe banca din fața blocului, direct în mijlocul acțiunii :). La geam stau doar iarna sau când sunt condiții meteo nefavorabile.

  3. am avut si eu o eterna curiozitate in legatura cu babele astea cu job-ul la geam.

    ELE nu se plictisesc??? Cum reusesc sa nu se plictiseasca? Ma rog eu poate sunt un tip mai activ dar am incercat si mai mult de 10 minute eu nu pot sa stau sa ma uit pe geam. E ca si cum as sta in pat in timpul zilei si m-as uita in tavan.

  4. bine acum difera bineinteles si actiunea din fata blocului…poate la mine nu se intampla atatea evenimente.

  5. Dohhh………..cand ma gandesc ca si eu am avut un asemenea exemplar de ‘inger pazitor’ ma trec si acum fiorii……..partea imbunatatita (ca sa nu spun buna sau super-mega-extra-hiper buna) este ca a decedat la 93 de ani………..ma intreb daca au gasito teapana in fata geamului, fiindca adevarat graiesc cand spun ca de cate ori o vedeam ma intrebam, orare cum va muri sau cum va fi cand EA v-a muri………si acum cand trec pe langa usa apartamentului ei imi aduc aminte de ea…….si ma gandesc ca era singura persoana care stia despre mine tot, de mica amc rescut in ochii ei cum s-ar spune, poate si altii, poate baba avea un orar pe care il actualiza zilnic….in caz ca ma lovesc la cap si fac amnezie, am pe cine ma baza sa imi povesteasca toata viata detaliat. Dar s-a dus……..iar acum ma priveste de sus din cer si cand ma gandesc ca pana acuma scapam de ea in momentul in care eram in casa………..acum vede tot ce fac……….acum a trecut la next level

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.