Haterul tampitel intră în rand cu lumea…

Pentru că era singur și trăia ca un sălbatic neștiut de nimeni, Haterul Tâmpițel era foarte frustrat. De aceea el înjura și certa pe toată lumea. Până când a ajuns pe blogul meu. Când am văzut câtă tristețe radia din înjurăturile lui, am hotărât să îl ajut. Așa că i-am făcut acest gravatar frumos, ca să apară de fiecare dată când comentează pe blogul meu, și i-am mai făcut și un cont de twitter. (programul ăla cu pasărica albastră) @HaterulTampițel.

și dacă cumva găsiți pe blogurile voastre adrese de IP care incep cu 79.113.93. xxx (ultimele 3 cifre nu contează) și știți cumva cine e persoana din spatele tastaturii dati-mi și mie de veste… ca să ne dixtrăm și mai tare.

8 comentarii la „Haterul tampitel intră în rand cu lumea…”

  1. M-am uitat, ce începe cu 79.113 e din RDS Arad, Deva şi împrejurimi, dar cum zici tu nu am nici un comentariu. Poate vine haterul tău şi pe la mine . 😀

    1. 79.113 e si din Ploiesti…nu e relevanta o clasa de tipul asta nici chiar una de clasa C identica pentru ca e posibil sa fie mai multi dintr-un cartier bloggeri..

  2. daca vrei neaparat sa afli cauta un om la rds, cinsteste-l si el iti v-a spune ca ip-ul cutare la ora cutare a fost alocat lui „gigel” 🙂

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.