Voi când faceți copii?

Pentru audio, vă rog să dați un click pe

Continue reading »…

da pe ăla albastru

si acuma, un click pe play

Copii

15 comentarii la „Voi când faceți copii?”

 1. La noi e aia cu: „Da’ voi n-aveti de gand sa va casatoriti?”
  FUUUUUUU
  Unii cred ca daca n-ai bifat casatoria si cel putin un copil pana la o anumita varsta, degeaba mai traiesti. Ii invit calduros sa ne sune pe fix. Si pe voi, si pe noi.

 2. Super tare …ce sa zic… si eu trec prin faza asta destul de des – cumva trebuie sa inregistrez „articolul” tau si sa day Play cand mai aud intrebarea „Dar voi cand faceti un copil?”

   1. ai putea sa o faci ringtone pt telefon. ai scuti multe ore de explicatii.

 3. ohhh da multumesc frumos !!! de la un timp devine agasanta intrebarea asta si mi se pare extrem de penibil cand vine din partea unor cupluri care au copil din greseala :D, din aia cu 6 luni de relatie cu nunta facuta in graba la cantina prefecturii inainte sa se vada burtocu.

 4. Pingback: Înainte şi după... copii: cruntul adevăr | MameBune.ro

 5. Vai ce bine înțeleg senzatia aia când orice ai răspunde la acestă întrebare nu e mulțumitor pt interlocutor pentru că deh..tu n-ai copil si deci „nu știi ce înseamnă”.. Faza e că sunt cazuri in care nu tu decizi când sa faci copil si in situația respectiva persoanele nici măcar nu-si pun problema ca ar putea fi un argument delicat.. dar nah.. de unde nu e nici Dumnezeu nu cere..

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.