Frumoșii nebuni ai marilor orașe

Am întârziat puțin cu publicarea articolului precedent despre #timisoaranoastra pentru că vroiam (am și reușit!) să public în noaptea de 2 spre 3 august la ora 00.00. (să vă uitați la data și la ora la care a fost publicat…) Adică exact când începea Ziua Orașului Timișoara. Dar  mai aveam niște datorii de onorat…

Încep cu primele frumoase și … frumoase!  Nebuloasa și Cristina cărora le mulțumesc atât pentru invitație cât și pentru modul în care ne-au tratat.

Apoi cu Dan Cărămidariu care a fost ghidul suprem! Absolut extraordinar! Un om absolut impresionant pe care sunt foarte încântat că l-am întâlnit!

Nu uităm nici de trupa de șoc pe care îi împărțim în două categorii:

cei pe care îi știam, adică TvDeCeiiHoinaru,  Alina,  Ruxa,  Andreea,  Carmen,  Liviu,  Maka,   Jorjh,  Marius și Alexandra Palconi.   Și cei pe care nu-i știam (adică cei cu care nu mă întâlnisem personal până acum)  Andrei Cismaru , Lilișor, și pe supermeseriașul de Siropel pe care l-am lăsat la urmă pentru că vroiam să îl cunosc de mult. Deci o armată de frumoși nebuni adunați din toată țara!

Au mai participat la echipa gazdă:

Cristian SitovDoipe2Adi DragoșRichieDianaDemeRaimondo,RaulDan PătrașcuAndrei LuțăAdelineAlex Albu, Andrei Marin, Gabriela IanculescuOvi Sîrb și CorinaMiloTodoOvidiu UngureanuRaluca MoisiOana KovacsAdizzyCătălin PetruCrinutzaAdi BojincăAlex Bleau,Casandra și BloguTudor SîrbCosmin Chera, Andreea Ursu,  Valentin, Amalia Matei… Toți niște faini, am dat niște folowuri și niște împrieteniri la care am reușit să vă găsesc. :)) Plus că ați trecut pe primul loc la comunități locale de bloggeri.

recunosc că am furat lista de la Alexandra Palconi de pe blog, pentru că îmi era o lene uber…

Bun.

Se cuvine să zicem ceva și de sponsori:

Hotel Timișoara. care ne-a cazat la cabana (sau hotel că nu mă prea pricep…) de la Șag. Unde ne-am simțit foarte bine, am făcut cam ce am vrut noi plus că am avut și musafiri. Am jucat și o mimă faină până la 3 noaptea, lucru care nu s-ar fi putut într-un hotel din centrul orașului… Foarte fain, foarte mulțumim!

Lucas Super Sandwich și Pizzeria Rustica s-au ocupat de ostoirea foamei de blogger, care după cum se știe e incomensurabilă… Foarte bun, foarte mulțumim!

Mareea și  Skoda Timișoara ne-au plimbat, adunat și împrăștiat prin toată țara. Foarte eficient, Foarte mulțumim!

Bere Timisoreana și  Trabucuri.com s-au ocupat de alte chestii… Mai e nevoie să vă zic ce…? Foarte tare , foarte mulțumim!

Mulțumim tuturor, atât sponsorilor, cât și celorlalți participanți pentru un weekend de excepție!

PS dacă am uitat pe cineva, să mă scuzați. Și să mă claxonați! 

3 comentarii la „Frumoșii nebuni ai marilor orașe”

  1. Pingback: #TimisoaraNoastra v.2 în cifre | Cristian Sitov

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.