Cum să concurezi cu o femeie?

Titlul e retoric, nu vă faceți iluzii! Nu se poate concura cu o femeie! Din nici un punct de vedere. Nici măcar când e vorba de lucruri foarte importante.

Explic:

Deci, dă prietenul nostru hoinar, pă mail o rugăminte. Ceva cum că a greșit letal față de tatăl lui și singura modalitate să se revanșeze ar fi  să-i procure niște boia iute. De ardei! Și că ne roagă important să facem cumva să îi aducem noi boia, ca să, vezi doamne, iasă el basma curată în ochii părintelui său.

Noi, proști de buni ce suntem, ne-am repezit prin piețe și ne-am tocmit cu țăranii ca să-i facem pe plac. Am livrat marfa, el ne-a mulțumit sec și astăzi, cu tupeu, ne trimite un mail din ăla de multinațională, că avea boia, că îi cumpărase deja Alina și că ne mulțumește oricum pentru gest. Și… chestia care m-a enervat la culme, că, cică, boiaua cumpărată de Alina ar fi mai bună! Șoc și groază!

Nu știu alții ce boia au adus, sigur ceva de slabă calitate, dar cea adusă de mine a câștigat cel puțin 6 premii la concursuri internaționale și 12 premii consecutive pe plan național, la festivalurile de boia!

Sunt absolut siderat!

Singura explicație plauzibilă e aceea că mai mult ca sigur a lăudat boiaua adusă de Alina, doar pentru că ea e femeie! De aici și întrebarea (retorică) din titlu!

2 comentarii la „Cum să concurezi cu o femeie?”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.