Vă mulțumesc!

Mi s-a întâmplat prima oară când am vizitat Cetatea din Alba Iulia. Am scris despre asta, nu mai revin. Apoi mi s-a întâmplat din nou la Sibiu. Am scris și despre asta. Fiind a doua oară, poate că ar fi trebuit să nu fiu atât de afectat.  Dar au fost prea multe argumente, prea multe povești și prea multe legende ca să poți să rămâi indiferent. Ambele orașe m-au copleșit și m-au obligat să mă recunosc învins de frumusețea și istoria care te învăluie la fiecare pas. Mă resemnez…

Dar, nimic din toate frumusețile pe care le vezi în Alba Iulia sau în Sibiu, nu ar însemna nimic fără oamenii care și-au făcut un scop în viață din a ne face nouă, trecătorilor prin mărețele urbe, cunoscute toate aceste minuni! Nu aș fi putut niciodată să găsesc sau să văd aceste minuni fără ajutorul unor adevărați profesioniști, așa că acum, încă o dată vă mulțumesc din suflet pentru că ați fost atât de indulgenți și  pentru că ați avut răbdare cu noi. Vorbesc cu VOI, Emanuel și Răzvan! Doi oameni extraordinari care literalmente mi-ați deschis ochii.

Vă mulțumesc!

Nu vreau să minimizez nici aportul celor care ne-au ajutat fiecare după puterile și priceperea lui, care și-au pierdut timpul  și care au făcut eforturi imense pentru ca noi să putem să ajungem acolo. Vorbesc despre comunitățile de bloggeri din Alba Iulia și din Sibiu.

Vă mulțumesc!

Iar de mâine suntem la Timișoara la evenimentul #TimișoaraNoastră care știu, sunt sigur că va fi o experiență cel puțin de același calibru ca și cele precedente! Abia aștept să văd orașul, să mă întâlnesc cu oamenii de acolo, abia aștept să mă văd cu armata de meseriași veniți din toate colțurile țări, ca să descopere la fel ca și mine poveștile marelui oraș. Pentru că acum pot doar atât:

Vă mulțumesc!

#TimisoaraNoastra e un proiect prezentat de Bere Timisoreana si sustinut de Hotel Timisoara. Parteneri: MareeaLucas Super SandwichSkoda Timsoara si Pizzeria Rustica. Ghidul nostru va fi Dan Caramidariu, iar voia buna de seara vine de la Trabucuri.com.  

 

6 comentarii la „Vă mulțumesc!”

  1. No, mă ce rău îmi pare cu nu eram în oraș când ați fost voi în Alba Iulia… da nu-i bai că și Timișoara e ceva Alba Iulie mai mare 🙂

    p.s. Vorbește lumea în târg că te întorci bănos de la Timișoara. Cum comentezi?

  2. Pingback: Metro » Gaben.ro

  3. Pingback: #TimisoaraNoastra v.2 în cifre | Cristian Sitov

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.