Dixtractia de la IE9camp Covasna.

Pentru că nimeni nu a făcut-o până acum am sa fac eu o mică prezentare a evenimentului pe care l-am bifat (din plin) la Covasna – adică sublimul IE9camp. În primul rând forțele beligerante au fost după urmează:

în colțul albastru echipa blogherilor:

Nwradu.ro (Radu Dumitru), nihasa.ro (Bogdan Epure),  hoinaru.ro (Alex Ciuca), Laptopnews.ro (Sorin Rusi), bogdanbesliu.ro (Bogdan Besliu), businesscover.ro (Vali Birzoi), deceblog.net (Dan Stefancu), denisuca.com (Denisa Bargau), dandragomir.biz (DanDragomir).

În colțul roșu echipa de meseriași (din misoginism nu puteam să zic meseriașe… :)) )

McCann PR:  Delia Margarit și Veronica Nicolae.

Arbitrii au fost chiar  profesioniștii de la Microsoft adică  Tudor Galos (pe care îl putem încadra cu ușurință și în echipa blogherilor), Alexandra Armeanca, George Pristavu si Petru Jucovschi (ultimii doi au prestat pentru workshop-ul developerilor)

Locul unde s-au desfășurat ostilitățile: Hotel Clermont. OOAAAUUU!!!!! revin un pic mai încolo cu detalii…

Ce-am făcut…

Drumul a fost destul de luguț. Baia Mare apoi Cluj (de unde l-am luat pe Bogdan) și apoi Alba Iulia de unde i-am săltat pe Denisuca și pe Deceblog. Prilej cu care ne-am întâlnit și cu Visurât care savura ultimele zile înainte de Redescopera Romania pe doua roti. Un proiect superfain despre care am să vă povestesc mai încolo. Una peste alta s-a făcut seară, apoi noapte, noapte târziu , miezul nopții  și am ajuns la Covasna după ora 01.00 (eu, deceblog, denisuca și bogdan). Foarte lung drumul… :))). Am servit o cină rapidă apoi ne-am întâlnit cu restul trupei în clubul hotelului. Nu ne-am întions cu gluma pentru că a doua zi urma să prestăm exemplar la IE9camp. Dar pentru că restul trupei era acolo de mult timp se consumaera deja niste ture de bowling si alte sporturi cu bile. Nu vă gândiți la prostii. E vorba despre biliard! Bineînțeles că aveam și un DJ la îndemână, care după o scurtă perioadă de tatonare a reușit să încălzească atmosfera. Bine de tot… Poate că a ajutat și grămada de alcool care  era pusă la dipoziție…

day 2.

Masă de dimineață. apoi conferință. Unde am prestat despre IE9. așa cum v-am descris deja sunt fan al programului. Am mai discutat despre multe chestii (în special Windows Live care e un pachet foarte interesant de programe, am să revin cu un articol mai încolo. Merită – vă promit)

După masa de la prânz am avut parte de prima surpriză. O tură de Off-road pe munții din jurul Covasnei. Nu mă prea dau în vânt după fenomen, sunt destul de sătul de munți, gropi și noroaie, dar când la volan sunt dibacii de la off road romania și când vezi ce mașini au în dotare și cât de dibaci sunt în a le mânui, apoi musai să te prindă puțin microbul. Drumul a durat câteva ore bune, am urcat până pe la 1770 de metri, la stația meteorologică. Am avut parte cam de toate provocările pe care ți le ridică un drum de 20-25 de km prin pădure, dar așa cum v-am spus șoferii au fost extraordinari. Am rămas în noroi, ne-au tras, au mutat copaci, au ocolit râpe, gropi și pârâie. Una peste alta, am fost realmente impresionat de profesionalismul oamenilor.

Seara, la hotel, altă surpriză: un foc de tabără și o grămadă de produse tradiționale. Plus niște grătare să te lingi pe degete… Ne-am povestit, ne-am râs, ne-am sfătuit și ne-am dezvăluit secrete… adică ei, ăștia profesioniștii au zis. Eu am băgat la cap… sper…

Apoi cireașa de pe tort a fost un spectacol de stand-up comedy unde Teo, Micutu si Vio au făcut un show de zile mari. Foarte tare! repet: Foarte tare!

Apoi seara s-a prelungit cu niște alcool și niște sandwichuri bestiale. Care ne-au ținut la povești până târziu în noapte!

Ziua a 3-a a fost cea mai grea. După atâta voie bună și  distracție  ne-am luat, cu părere de rău, la revedere de la Hotelul Clermont. Direcția Deva și Hunedoara unde i-am debarcat pe Denisa și pe Deceblog, apoi Cluj unde așa cum era normal am băgat o pizza rapidă cu cei doi meseriași de la TVdece. O bârfă scurtă, l-am abandonat în stradă  și pe Bogdan, apoi cu viteza luminii (legală că era noapte) am plecat spre Baia Mare. Fain!

Mulțumim Microsoft, Tudor Galos , McCann Pr!

PS Hoinaru și Denisuca au ceva telefoane Cha Cha! Ne-au înebunit!

toate pozele sunt aici! unde am inaugurat (la cererea publicului :)) ) o galerie foto. care e o chestie nouă pentru mine…

 

 

Un comentariu la „Dixtractia de la IE9camp Covasna.”

  1. Pingback: Denisa Bârgău [nevastă de Coşmar] » Despre Internet Explorer 9, la Covasna

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.