The PRbeta! Cum poți ajunge acolo?

Am o invitație! La PRBeta. pe 12 Mai.  La Timișoara. Pentru unul din voi!

Am scris de la început chestia asta ca să nu vă pierdeți vremea. În cazul în care nu lucrați în PR, comunicare, nu aveți un blog cu care doriți să faceți performanță, nu sunteți studenți la comunicare sau jurnalism, cel mai bun lucru pe care puteți să îl faceți e să dați vestea mai departe persoanelor care se califică conform rândurilor de mai sus.

În cazul în care oricare din categoriile descrise mai sus vi se potrivește, sunteți nebuni dacă cumva vă trece prin cap să ratați evenimentul!

Aruncați o privire pe lista speakerilor ca să vă faceți o idee ce personalități veți avea ocazia să întâlniți.

Nu vă plictisesc cu detalii dar am furat un paragraf de pe site:

„Evenimentul cuprinde trei secțiuni: prima, dedicată specialiștilor în comunicare din companii, a doua bloggerilor care se implică în campanii de comunicare online și a treia reprezentanților presei care scriu pentru publicațiile online. Fiecare secțiune este urmată de o discuție liberă între public și speakeri. Vrem să oferim publicului șansa de a aduce cât mai multe întrebări speakerilor, pentru a putea clarifica cât mai multe aspecte care implică o bună comunicare între cele trei categorii de profesioniști.

Speakerii prezenți la PRbeta sunt specialiști în domeniul lor de activitate și vin să vă vorbească despre experiența lor, problemele de comunicare pe care le-au întâmpinat, modul în care monitorizează rezultatele campaniilor în care se implică sau pe care le lansează.”

Acest eveniment este organizat de PRbeta, cu susținerea Hotel Timișoara, Romtelecom, Petrom, Porsche Timișoara și ePayment și se desfășoară în parteneriat cu Iqads, The Next Web România, TVR Timișoara și Kiss FM.

Care-i partea interesantă a acestui articol? Păi așa cum vă spuneam am o invitație gratuită. Pe care o pun la bătaie aici.

Ca să câștigați aveți două variante:

1. Scrieți pe blogul propriu un articol, care să ne lămurească de ce vrei să mergi la PRBeta, ce speakeri consideri tu că sunt mai importanți și ce întrebări crezi tu că ar trebui să își găsească răspunsul la un asemenea eveniment. În articol mai trebuie să pui 2 linkuri. Unul spre pagina de înscrieri a evenimentului și una spre pagina de unde ai aflat/ pe care vrei să te înscrii. (de exemplu blogul meu – dacă de aici ai aflat… 🙂 )

2. Dacă nu aveți blog, postați un comentariu la acest articol.

Ce mai trebuie să știți  e faptul că acest eveniment este organizat de cele 2 meseriașe (Cristina și Nebuloasa) pe care le-am cunoscut la RoBlogFest.

Concursul începe în data de 13.04.2011 și se termină în 20.04.2011. Vă așteptăm!

 

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.