Merem la cluujj!

Din motive care ne fac plăcere, merem la Cluj mâine și după o noapte (sperăm de pomină) fugim până la Turda ca să vedem Salina. Și să facem 2500 de poze!

Am pus articolele de sâmbătă și duminică pe blog, le-am programat, am programat si twittul. Tăte-s pregătite. Să avem drum bun și povestim pe duminică/luni!

Și dacă tăt povestim poate vedeți că avem un banner mic de la Smurd. Poate puteți și aveți chef să donați 2 % din impozit pentru ei. Nu vă costă nimic în plus!

Acestea fiind zise, v-am țucat. grăim!

 

4 comentarii la „Merem la cluujj!”

  1. off topic: am avut deosebita onoare de a face analiza organoleptica si chimica a produsului primit azi de catre Crivat. Nota ZECE. Pruna curata si cam 52-54 grade Richter, ca dupa ce am gustst-o mi-a cam fugit scaunul de sub cur. Si sa stii ca io nu-s un erou. Is in Satu Mare nascut s-am supt lapte cu palinca 🙂

    1. asa o mica evadare de weekend. plus ca venim cu o prietenă care are ceva de facut in cluj. Mi-ar face foarte mare placere sa se vedem daca aveti timp/chef tinem legatura prin zicu. pe el sper sa il scot la o minciuna…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.