Ce trebuie sa iei la drum lung!

drum lung

.

pentru clipul audio dati un click pe PLAY…

.

Ce trebuie să iei la drum lung

1. Chiloții de accident. De obicei o pereche de chiloți albi! Cum zicea mama. Unde mergeți? La drum lung. Să nu uiți să îți iei chiloți curați! De ce? Dacă aveți un accident!

No, de parcă asta ar fi iertarea supremă. Mergem beți cu mașina, îi spărgeam la om, gardul, grajdul, o bucată de casă , o vacă, 3 găini, picam în șanț , în râpă și apoi în apă. După două ceasuri ne scot oamenii din noroi și ne întreabă: da voi sunteți nebuni? Bă suntem , da avem chiloți curați! No! Atunci să fiți sănătoși! V-am iertat de tăte păcatele.  Puteți observa că mamele la noi se gândesc că poți păți ceva rău. Și la bine și la rău…

2. Periuța de dinți. o să ziceți că toată lumea duce o periuță. bun! Dar noi nu ducem pastă…  Noi ne spălăm pă dinți cu țuică.

3. Doi litri de țuică. Și dacă stăm mai multe zile, o pereche de șosete. Să nu vă gândiți că avem nevoie de mai mult. Ai nevoie de o pereche de ciorapi, scoți sticla de țuică, și cinstești vecinii de compartiment. După ce licoarea le-o rearanjat conexiunile neuronice intrebi politicos: Nu aveți o pereche de șosete? Ba da. Poftiți. Cât costă? Nimic, lăsați… Apoi atunci mai luați o gură de țuică…La fel se procedează pentru o cămașă, un palton, ac, ață, șurubelniță în cruce și altele la fel.

repet.

Chitul de drum lung conține:

Chiloții de accident, periuța de dinți, 2 litri de țuică. Și o pereche de șosete pentru fiecare 3 zile.

6 comentarii la „Ce trebuie sa iei la drum lung!”

  1. :)) Sa nu uitam de „Maieu”, nu se poate fara, aa… tot curat sa fie si ala, si fara „gaurele” stim noi ca cine…
    Poza – epica.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.