Zoo-Geronto-pedo… Apple -FIL

Memo (10)

.

pentru clipul audio dati un click pe PLAY…

.

Oamenii au simțit nevoia de a cataloga persoanele din jurul lor. E mai simplu de interacționat. Oameni înalți, oameni negri, unguri… etc

Dar după ce acest lucru s-a întâmplat, am fost obligați să mai catalogăm într-un fel oamenii. din punct de vedere sexual.

Și după asta am descoperit (oamenii în general, nu eu…) că e nevoie de încă o modalitate de clasificare din punct de vedere sexual. A bolnavilor…

Zoofili

Gerontofili

Podofili

Nu le explic. Vă descurcați voi…

Bineînțeles că aceste clasificări au fost făcute de analiști, psihoanaliști, psihologi și alte personalități din domeniu… Bazându-se pe cantitatea de lapte supt de la țâță, sau din biberon, dacă a fost crescut de un părinte singur sau dacă a omorât ceva hamster…  Dar de ce s-or fi oprit. Că eu văd că s-au oprit acum 25 de ani… Sunt acum chestii si mai ciudate. Sunt oameni care au emotii (zic așa dar voi vă rog să citiți erecții…) doar privind o mașină… Sau o motocicletă… Sau un iaht… Și la ăștia cum le zicem? Autofil? Motofil? Velofil?

Poate la om îi place un petrolier? E Petroliferofil? Dar dacă îi place de … Stevejobs? Sau de Apple? E Applefil? Sau Microsoftofil? Androidofil?

Un comentariu la „Zoo-Geronto-pedo… Apple -FIL”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.