Paltonase pentru caini?

paltoane pentru caini

.

pentru clipul audio dati un click pe PLAY…

Care-i treaba cu paltonașele pentru câini? Vorbim de  industrie aici. Nu mă refer la un model croșetat de mamițica lui care îl iubește. Aia nu se pune.

Există, în caz că nu știați o industrie întreagă care se ocupă de paltonașe pentru caini. Fabrici, magazine, cataloage, tot tacâmul. Trenduri, culori, modele , materiale….

Nu ma refer, ca să nu avem discuții inutile, la cîinii care nu pot să se adapteze la clima din țara noastră. Sunt, recunosc, animale pe care le-au adus din țări mult mai calde și care dacă ies iarna afară la un pișu mic, îngheață ficatu’n ele. Animalele astea trebuie protejate, cu paltonașe și chiar și cu cizmulițe! Oricum e o cruzime că le-ați cumpărat și le-ați adus în clima asta, care pentru ele înseamnă moarte sigură, așa că dacă vă mai bateți joc de ele cu hăinuțe, fustițe, căciulițe și pantofiori, nu mai are nici o importanță…

Vă vorbesc despre câinii care sunt mai mult decât obișnuiți să trăiască într-o climă mai rece. De exemplu un câine lup. Care e un câine care a fost/este folosit pentru pază. Care stă în zăpadă, în frig sau în ploaie, fără nici un fel de probleme. Tu îi iei paltonaș.

Eu cred că nu e foarte sănătos. Nu fizic, pentru că nu mă pricep. Dar psihic sigur nu e bine. Vorbim de psihicul câinelui. Pentru că eu sunt mai mult ca sigur că ceilalți câini îl consideră nebun. Așa cum apare el cu paltonașu pe spinare prin curte. Ca să înlegeți comparația, este exact cum ne uităm noi la un bărbat gras care iese în curu gol de Crăciun la colindat. OK?

 

Un comentariu la „Paltonase pentru caini?”

  1. Recunosc si eu i-am luat dar din simplu motiv ca e rasa Dog Argentinian si aici ii cam frig iarna( da stiu ai enumerat) … Dar sunt misto aia mici imbracati trendy cu vesta de piele cu D&G sau orice altceva. Cand sunt asortati cu papucii stapanei. Aici ori ii din obisnuinta ori ii din prostie.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.