ce cauti BAH pe banda TA!

gropi

.

pentru clipul audio dati un click pe PLAY …

Esti pe drumurile mirobolante ale scumpei patrii. Care sunt pline de gropi. Drumuri cu gropi în România e pleonasm. Adică folosirea alăturată a unor cuvinte cu același sens. OOKKKEEEIIII…  Deci drumuri cu gropi și România folosite în aceeași propoziție sunt un pleonasm.

Mergi pe drum. Prin gropi. Nu ai cum să te întorci că trebuie să ajungi unde ai treabă. Plin de gropi. Începi să eviți, în dreapta, în stînga, apoi nu mai ai unde alegi groapa cea mai mică că ți se pare că dacă dai într-o groapă mică nu îți strici atât de tare mașina. Cu toată mișcarea asta de trupe ajungi pe banda cealaltă a drumului. Adică pe sensul celălalt de mers. Și, evitând în continuare gropile , observi că din față vine altă mașină. Care și ea evită gropi. Dar așa le evită că a ajuns pe banda ta. Deci ție ți se pare că cealaltă bandă e mai bună, adică are mai puține gropi, iar celui care vine din cealaltă parte i se pare că situația stă exact invers!

Concluzie. Ne-ați nenorocit cu drumurile și cu gropile voastre că nici nu mai știm pe unde trebuie să mergem cu mașina. Ne-ați zăpăcit de cap!

 

Un comentariu la „ce cauti BAH pe banda TA!”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.