Previziuni despre Kinect!

kinect

.

pentru clipul audio dati un click pe PLAY…

Din start vreau să vă asigur că citind acest articol veți avea un avantaj față de restul oamenilor, pentru că voi veți avea o informație despre ce se va întâmpla în viitor. Nu vă zic numerele la Loto și nici pe ce cal să pariați (apropos – sunt curse de cai la care se poate paria din Ro. Nu?) Fărâma de viitor pe care am să v-o dezvălui astăzi se referă la Kinect. Da, device-ul ăla care se conectează la Xbox.

Hai că nu vă mai fierb.

Ați observat și înțeles despre ce e vorba la Kinect. Sper… Adică dacă până acum trebuia să te bați cu unu într-un joc, mânuind un joystick și stând liniștit într-un fotoliu, asta ține de trecut. Prezentul adică Kinectu’ te face să te ridici din fotoliu. Să dai și tu un pumn, un upercut, o lovitură cu piciorul.. o săritură.. una sau două eschive… Într-un cuvânt. Să faci mișcare. Da mișcare nene, nu joacă. Nu povești. Deci nu mai trebuie să vă zic că e o mare diferență între statul pe fotoliu și mișcarea la care te supune Kinectu’.

Și pasul următor, adică logic și previzibil (vine partea cu dezvăluirea acuma…) e un device, joc, consolă, ce o fi, o să te bată ea pe tine. Adică o să o faceți parte-n parte. Încarci un boxer, pui pe easy și d-ăi bătaie nenică! Sau te cerți cu unu pe net, pornești consola și te bați cu el. Sau că văru din Rozavlea care ți-a furat gagica. Porneși agregatu și îl suni.

– Conectează-te acuma ca să-ți rup capu. Hoțule!

Și el se conectează și o faceți parte-n parte. Economisiți timp, și poate e bine că evitați accidentele care se pot petrece afară. Nu?

Te duci la școală spart tăt, se uită profa la tine și zice așa cu milă:

– Iar te-ai jucat aseară?

Tu cu nasu spart și ochii vineți nu poți nici măcar să vorbești de durere. Dai din cap, încet să n-amețești…

Nu ziceți din start că e un lucru rău. Că nu e. Nici copii nu o să se mai joace așa mult ca acum… O să stea pe afară… Ba poate că o să-i oblige părinții să se joace…

Și ultima chestie care o să spargă piața, jocul ăla o să te trezească dimineața.

-Du-te la școală.

– Nu mă duc azi . N-am chef…

– Modul de luptă activat: ridică-te și du-te la școală până număr la 3. Unu. Zbeng , zbeng doi pumni, o palmă , 2 -3 picioare în cap…

–  Au! Nu mai da, au.. Ai zis că numeri până la 3!! Au!

– Am mințit! Zbeng, zbeng alte palme, alte picioare…

Și da, după cum ați înțeles jocurile din viitor vor putea și să mintă, să înjure și să facă glume proaste…

.

Postul ăsta nu face reclamă la nimic. Dar dacă vreți să îmi faceți vreun cadou aveți datele mele de contact.
Un comentariu la „Previziuni despre Kinect!”

  1. Pingback: Tweets that mention Previziuni despre Kinect! -- Topsy.com

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.