Second life si BCR-ul ei de viata!

bcr in second life

.

pentru clipul audio dati un click pe PLAY…

Vine azi un mail. Spam direct! Bun filtrul. Da că n-am de lucru, mă pune dracu și mă uit. Ce credeți că era?

O reclamă la BCR. Din start îmi crește glicemia și mă ia cu palpitații. E reacția normală la mine când văd o reclamă la o bancă. Orice bancă! Ca să nu avem discuții!

Deci o reclamă la BCR care se dădeau în bărci că sucursala lor din Second Life are deja vreo 40.000 de vizitatori și ca au angajat un om care deja a peterecut 150 de ore în sucursala virtuală din Bucureștiul (bineînțeles) virtual…

Bă, da, întreb și eu: a înebunit lumea de tot?

Cum poți să te joci (orice fel de joc) și să mergi să intri într-o bancă? Cum e posibil așa ceva? Și 40.000 de oameni? Bă am pierdut eu ceva pe traseu de nu pot să înțeleg ce se întâmplă aici? Îs eu nebun?  Na! Mă apucă nervii nimai când mă gândesc la asta…

LA BCR eu vă jur că nu găsești nici măcar o filială, sucursală, sau agenție care să aibă  mai mult de 50% din personal oameni normali. Vă jur! Sunt unii mai nebuni decât alții, și o scriu cu toată responsabilitatea! Eu cu BCR-ul am avut numai  experiențe ciudate. Nici măcar o singură dată nu am fost servit  la timp, bine și fără să fiu la un pas de anevrism cerebral sau infarct. Nici măcar o dată. Sper că nu vă veți găsi aici amatori să-mi schimbați părerea pentru că generalizez.

Hai că vă dau un exemplu: aveam un CEC de 2700 de lei de la un client. care avea cont în BCR. Și l-am depus la banca mea. Așa cum am făcut și cum fac de 15 ani. ok. ȘI a trecut o săptămână și nu primeam banii. Am sunat la banca mea, care a sunat la BCR. Nu vă puteți imagina de ce nu îmi decontau fila CEC… Pentru că omul scrisese douăzecișișșaptedemilioane lei. Și o doamnă din aia decrepită nu mi-a plătit pentru că trebuia scris corect „de lei”. Nu doar „lei” ! Înțelegeți? Lipsea „de”… Și până nu am amenințat-o că îi fac plângere penală pe numele ei dacă nu îmi plătește, nu mi-a plătit! Ați mai auzit așa ceva?

Bun! deci ăștia au cheltuit bani ca să angajeze un om să stea în agenția virtuală, dar n-au angajat un om ca să facă o tură pe la agențiile din real life și să vadă cum 7angajați  îs pilele cuiva iar ceilalți 3 bagă ca negri pe plantație! Cum trebuie să pierzi câte 2 ore  să urci și să cobori 2 etaje să iei 3 semnături  și apoi să stai la coadă ca să îți scoți banii tăi!

Și ăialalți nebuni! 40.000! Cum să mergi la bancă într-un joc? Exact cum te-ai loga într-un joc ca să te duci într-o  pușcărie virtuală și să stai 4 ore cu ochii pe monitor ca să îți vezi celula! Este?

Eu sincer cred că se duce lumea asta pe râpă!


4 comentarii la „Second life si BCR-ul ei de viata!”

  1. Numai experiente neplacute am avut si eu cu BCR-ul . lai ei daca vrei sa scoti sau sa depui bani trebuie sa stai la 10 ghisee !

    de fapt , cam toate bancile isi bat joc de noi , comisoane, dobanzi, alte comisioane si multa alergatura dupa tot felul de acte ce voi ei sa aiba la dosar ! – in loc sa te lase in pace daca iti faci treaba si le aduci bani, ei mai mult te incurca !

    – intradevar se duce lumea asta de rapa !

  2. Şti cum e? avem nevoie de ei mai ales acuma cu internet banking şi criza econimică, profită cât pot pe ideea asta şi te fură de la toate colţurile, omul are nevoie de bani… şi mulţi si după cum văd acuma băncile ocupă şi internetul…marfă

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.