Pentru tine, șofer cretin si iresponsabil!

mama natura

.

pentru clipul audio dati un click pe PLAY…

Mama natură a avut grijă să asigure viitorul unei specii prin numărul indivizilor. Adică dacă unul dintre ei moare să nu existe pericolul ca specia respectivă să dispară. De exemplu , noi , oamenii. Suntem 6-7 miliarde. Nu există pericolul ca dacă tu mori, noi ca specie să dispărem. Știu că în mintea ta tu ești universul și frumusețea, inteligența și coolnesul la un loc. Să știi că noi te vedem ca pe un om obișnuit. Obișnuit la vedere. Că la cât ești de cretin nu te prea putem cataloga…  Dar ce vreau să îți transmit eu prin aceste rânduri e că noi , restul omenirii nu avem nici un fel de problemă dacă tu mori. Sau dispari pur și simplu. Poate rudele și prietenii să te regrete. Posibil. Dar e la fel de posibil ca eu și multă altă lume să se bucure că ai dispărut. Dar.. Dacă cumva te-ai trezit de dimineață cu dorința arzândă de a muri, fă în așa fel încât noi , restul oamenilor de pe pământ să nu fim răniți sau Doamne ferește chiar omorâți în timpul procesului. Așa cum ziceam, dacă te-ai urcat la volanul sicriului ăla la care tu îi zici mașină și ai plecat spre ultimul drum, ai mare grijă că pe drum mai suntem și noi, restul de oameni de pe pământ. Și noi spre deosebire de tine mai avem treburi de rezolvat. Plus că nici unul dintre noi (pe cuvânt de onoare) nu are chef să moară cu tine.  Oricum trebuie să recunoști că ne e destul de greu, pentru că pe lângă toate problemele pe care le avem, trebuie să mai avem grijă să ne ferim de dobitoci ca tine.

Nu putem să ne supărăm pe cel care a inventat mașina, pe cel care ți-a dat carnetul, sau pe cel care permite cretinilor ca tine să circule pe drumurile publice. Singura noastră armă de apărare împotriva celor ca tine e să te neglijăm și să ne ferim cât putem de tine și de cei ca și tine. Cel mai simplu ar fi să te duci și să te arunci cu mașina ta aia fenomenală într-o râpă. Să fim siguri… Sau să te izbești de un perete de beton. Poți să dai într-un tren… Sunt multe modalități care ți-ar permite să mori fără ca eu sau alți oameni să fie implicați.

Sper că ne-am lămurit.

P.S. să nu cumva să creez vreo comfuzie în capul ăla al tău, Mama Natură nu e tipa aceea cu țâțe mari de la televizor! Mama natură nu există în sensul în care te-ai aștepta tu să existe. NU!  E mai mult o idee, o chestie pe care nu poți pune mâna… E mama, mamei, mamelor tuturor ființelor de pe pământ… Știu că nu înțelegi…

Acest articol e scris pentru dobitocul care conducea un  BMW cu  volan pe dreapta și care era să mă omoare acum 2 zile…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.