Numere personalizate.

Și-a luat mașină. Prietenul, colegul, vecinul, verișorul, șeful sau  doctorul tău și-a luat mașină. ȘI pentru că el consideră ca asta e o chestie foarte importantă, tu trebuie nu numai să fii de acord că e cea mai bună afacere de pe suprafața locuibilă a pământului, culoarea e cea mai potrivită dar și că numerele personalizate sunt grozave. Și ca să nu povestim discuții 80 % din mașinile înmatriculate de persoanlele fizice au numere personalizate. Nu vorbesc despre SEX, GOD, BMW, ZEU, ZMU, NFS, DEP, CIA, FBI, GUV, URS, LEU și restu’ numerelor de șmecher. Încerc să evit sutele de numere cu nume, nu le mai enumăr că ne apucă dimineața.

Dar eu am o clientă, cu care avem o relație foarte bună (profesională măi oameni buni…) și care acum și-a luat mașină. Bineînțeles că a fost cea mai bună afacere. Bineînțeles ca are o culoare foarte potrivită. Și mai ales are numere personalizate.

WHZ. Am lăudat îndelung priceperea de a cumpăra o asemenea mașină la un preț atât de mic. Ireal de mic. Apoi am zis de bine și de culoare. Dar am dat-o în bară cu numerele. Ba chiar am zis ceva de genul că nu merită să dai bani pe numere personalizate. Am zis asta belind atent ochii la numerele mașinii și fiind mai mult decât convins că nu se poate să fie cineva atât de cretin să dea bani pe un asemenea număr.

Ba se poate! Că ei îi place Wagner și pe ea o cheamă Henrieta și Zet e de ultima literă din alfabet! Dacă vreunul dintre voi a înțeles ceva aveți mailul meu! Poate mă lămuriți și pe mine!

Cum poți să dai 80 de lei sau cât costă numerele astea personalizate și să pui o combinație din asta năucitoare?

Normal că numerele nu-s așa, dar povestea lor e exact la fel de halucinantă…

4 comentarii la „Numere personalizate.”

  1. cand e vorba de o femeie, care habar nu are cum merge o masina ci „vaaaaaaaaaai, imi place ca e rooooooooooooz”, nu cred ca are rost sa o bagi in discutie….

  2. eu mi-am pus initialele numelui si cele 2 ale prenumelor. simplu. nu atatea abrambureli… Dar ce sa iti zic…cum am mai spus, e femeie…chiar te astepti sa si GANDEASCA ?!

    1. am fost foarte , da foarte aproape sa iti dau direct spam. pune si tu un smiley sa stie lumea … nu te-am recunoscut din prima si am crezut ca e vreun trol de asta nemultumit de care e plin netu.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.